True Colours - Let's celebrate love & diversity together

True Colours on cavan värikkään & iloisen ulkoasun takana on laadukas cava ja merkityksellinen yhteistyö tärkeän asian puolesta
True Colours Brut Cava

True Colours on Altian ja ruotsalaisen ihmisoikeusjärjestön Regnbågfondenin yhteistyön tulos. Regnbågsfonden toimii ihmisoikeuksien toteutumisen ja seksuaalivähemmistöjen aseman parantamisen eteen eri puolilla maailmaa.

True Colours syntyi halusta tuoda jotain merkityksellistä ja kantaaottavaa markkinoille: juhlava kuohuviini edustaa paitsi näiden kahden tahon kannanottoa ihmisoikeuksien puolesta, myös aatteeseen kuuluvaa iloa ja positiivisuutta. Oman maljahetkensä ansaitsee myös 1.3.2018 vuoden voimassa ollut tasa-arvoinen avioliittolaki. 

Värikkään ulkoasunsa takana True Colours on tyylipuhdas, runsasarominen espanjalailnen cava, jossa perinteinen rypäletrio Xarello, Parellada ja Macabeo täydentyvät pienellä määrällä Chardonnayta. Kuiva maku on runsaan hedelmäinen, mineraalinen ja miellyttävän paahteinen. Tuotteen taustalla on arvostettu cava-tuottaja Sumarrocca.

True Colours on nopeassa ajassa löytänyt paikkansa kuohuviinihyllyn vakiovalikoimasta ja löytyy noin 300 Alkosta eri puolilla Suomea. Alkon tilausvalikoiman kautta on saatavilla myös pieni erä True Colours 1,5 litran magnumia erityisen suuriin hetkiin. Saatavuuden tarkistat kätevimmin Alkon verkkokaupasta

Tilaa True Colours Alkon verkkokaupasta
Tilaa True Colours Alkon verkkokaupasta
Tilaa ja maksa netissä – hae kätevästi Alkon noutopisteestä esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä joko kortilla tai verkkopankissa. Toimitusaika on 2-4 päivää. Voit tarkistaa Alkon sivuilta myös tuotteen myymäläsaatavuuden.

Artikkeliin liittyen