Vuosisadan häälahja: jotain kuplivaa, jotain punaista ja jotain valkoista

Oletko saanut kutsun häihin ja haluat antaa hääparille persoonallisen lahjan, joka ei jää kaappiin pölyttymään, vaan muistuttaa sinusta myös tulevina juhlapäivinä? Viralliset Suomi 100 -viinit ovat saatavilla vain tänä juhlavuonna ja sopivat kauniisti paketoituna nautinnolliseksi häälahjaksi vaikkapa tyylikkäiden viinilasien kanssa.
Vuosisadan häälahja: Suomi 100 -viinit

Jotain kuplivaa – Virallinen Suomi 100 -samppanja juhlista suurimpaan

Hääparin juhlakuohuva on tänä vuonna luonnollisesti Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava virallinen Wine Gallery Suomi Finland 100 -samppanja. Elegantti juhlakuohuva on kuin luotu rakkaudentäyteisiin juhliin, onhan samppanjan etiketissä kuvattu Tove Janssonin Juhlat maalla -freskosta kohta, jossa nuori mies on polvistuneena neidon eteen. Samppanjalla hääpari voi juhlistaa vaikkapa ensimmäistä päiväänsä avioparina.

Jotain valkoista – Virallinen Suomi 100 -valkoviini tuoreelle avioparille

Valkoinen on häiden virallinen väri. Raikas ja ryhdikäs Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Blanc on loistava kalaruoille, mutta myös sellaisenaan nautittavaksi juhlaviininä. Viinin etikettiin on kuvattu osa Toven Janssonin Juhlat kaupungissa -freskosta, jossa herrasmies laittaa shaalia daamin harteille suojaamaan viileydeltä – ihan niin kuin rakastava aviomies haluaa suojella elämänsä rakkautta! Paperihääpäivänä kannattaa laittaa siis pullo valkoista viilenemään ja nauttia hyvän ruoan kanssa.

Tilaa Alkon verkkokaupasta
Tilaa Alkon verkkokaupasta
Tilaa ja maksa netissä – hae kätevästi Alkon noutopisteestä esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä joko kortilla tai verkkopankissa. Toimitusaika on 2-4 päivää.

Jotain punaista – Virallinen Suomi 100 -punaviini vuosipäivää juhlistamaan

Avioliitto ikääntyy vielä kauniimmin kuin laadukas punaviini. Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Rouge kestää ikäännyttämistä muutaman vuoden, joten se kannattaa nauttia pumpuli- tai nahkahääpäiväänä.

Viinin etikettiin on kuvattu Tove Janssonin Juhlat kaupungissa -freskosta kavaljeerinsa kanssa tanssiva tumma nainen, jonka esikuva oli Janssonin tuolloin intohimoisesti rakastama Vivica Bandler.

Lahjan yhteishinnaksi tulee 65 euroa. Lisää isomman budjetin lahjaan kaksi kappaletta esim. Iittalan tai Riedelin viinilaseja.

Vuosisadan häälahja
Vinkki! Asettele lahjapullot kovalle alustalle tai tyylikkääseen koriin, kääri sellofaanilla ja viimeistele lahja näyttävällä rusetilla tai pienellä kukkakimpulla.