Anora Learning Day
Makuparit, alkoholittomat ja koristeet – Sebastian Koski & Alina Laaksonen
ISH London Tonic (Alkoholiton)
4 cl ISH London botanical
n. 10 cl Thomas Henry tonic
Tiputtele päälle 3-4 tippaa rosmariini öljyä
Koristele: Shison lehti
Rosmariini öljy resepti uuttamalla
2 dl Auringonkukan öljy
10 g rosmariinin oksia
Lämmitä kattilassa kaikki raaka-aineet 60 asteeseen, ota pois liedeltä.
Peitä kannella/foliolla ja anna olla yön yli, siivilöi pulloon.
Royal ruby (Alkoholiton)
6 kpl Vadelma
4 cl Ananasmehu
2 cl Sokerisiirappi
10 cl Koreanminttu makuvesi
Hämmennä ja rakenna.
Koristele: Korean mintulla ja orvokilla.
Murskaa vadelmat sekoituslasiin, lisää muut raaka-aineet, hämmennä jäiden kanssa ja tuplasiivilöi cocktail lasiin.
Makuvesi resepti:
1 L vettä
30 g Koreanminttu
Hauduta noin 2h ja siivilöi.
Jos haluat säilyvyyttä, kiehauta neste nopeast, jäähdytä ja säilytä kylmässä.
Tee tästä sooda jos haluat kuplia.
ISH it is Sweet (Alkoholiton)
3 cl ISH Caribian spiced spirit
3 tl tyrnihilloa
1,5 cl vaniljasiirappia
6 cl hyvää omenamehua
Foamee
Koristele: Samettikukan terälehdillä
Sheikkaa
Hebal Mule (Alkoholiton)
6 kpl Thaibasilika lehti
2 cl Wasabi hunaja siirappi
2 cl limemehu
Pidennä Ginger beer
Koristele: wasabikukka / lehti
Hunaja wasabi siirappi resepti:
400 g hunajaa
1 dl kuumaa vettä
3 tl Wasabitahnaa
Sekoita ainesosat keskenään ja anna jäähtyä.