Anora Learning Day

Makuparit, alkoholittomat ja koristeet – Sebastian Koski & Alina Laaksonen

ISH London Tonic (Alkoholiton)

  • 4 cl ISH London botanical

  • n. 10 cl Thomas Henry tonic

Tiputtele päälle 3-4 tippaa rosmariini öljyä

Koristele: Shison lehti

Rosmariini öljy resepti uuttamalla

  • 2 dl Auringonkukan öljy

  • 10 g rosmariinin oksia

Lämmitä kattilassa kaikki raaka-aineet 60 asteeseen, ota pois liedeltä.

Peitä kannella/foliolla ja anna olla yön yli, siivilöi pulloon.

Royal ruby (Alkoholiton)

  • 6 kpl Vadelma

  • 4 cl Ananasmehu

  • 2 cl Sokerisiirappi

  • 10 cl Koreanminttu makuvesi

Hämmennä ja rakenna.

Koristele: Korean mintulla ja orvokilla.

Murskaa vadelmat sekoituslasiin, lisää muut raaka-aineet, hämmennä jäiden kanssa ja tuplasiivilöi cocktail lasiin.

Makuvesi resepti:

Hauduta noin 2h ja siivilöi.

Jos haluat säilyvyyttä, kiehauta neste nopeast, jäähdytä ja säilytä kylmässä.

Tee tästä sooda jos haluat kuplia.

ISH it is Sweet (Alkoholiton)

  • 3 cl ISH Caribian spiced spirit

  • 3 tl tyrnihilloa

  • 1,5 cl vaniljasiirappia

  • 6 cl hyvää omenamehua

Foamee

Koristele: Samettikukan terälehdillä

Sheikkaa

Hebal Mule (Alkoholiton)

  • 6 kpl Thaibasilika lehti

  • 2 cl Wasabi hunaja siirappi

  • 2 cl limemehu

Pidennä Ginger beer

Koristele: wasabikukka / lehti

Hunaja wasabi siirappi resepti:

  • 400 g hunajaa

  • 1 dl kuumaa vettä

  • 3 tl Wasabitahnaa

Sekoita ainesosat keskenään ja anna jäähtyä.