Reseptit

Tutustu erilaisiin ruokaresepteihin niin liha-, kala- kuin kasvisruokien ystäville ja nappaa ruoalle viinisuositus.

Katso ohjeita

Laroche valkoviini ja lohi-rillette annos

Lohi-rillette


Rillette on klassinen ranskalainen alkupala, jossa liha on kypsytetty hitaasti meheväksi ja revitty suikaleiksi. Tämä raikas lohi-rillette on ihana raikkaan Laroche Le Petit Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Katso resepti »
apilasalaatti

Apilasalaatti


Apiloiden sesonki alkaa kesäkuussa ja kestää syyskuuhun saakka. Ne sopivat loistavasti salaatteihin. Tässä Kukkia Lautasella -kirjan ohjeessa apilat saavat joukkoonsa lehtikaalia, erilaisia yrttejä sekä comté-juustoa.

Katso resepti »
Jouluinen riistapata

Jouluinen riistapata


Joulukinkun sijaan moni nauttii joulupöydässä juhlavasta riistaruoasta. Tutustu huippukokki Michael Björklundin suunnittelemaan jouluiseen riistapataan sekä tyylikkään täyteläiseen luomuviinisuositukseen.

Katso resepti »
Suolaiset joulutortut ja gassier roseeviini

Suolaiset joulutortut


Nämä näyttävät ja ruokaisat joulutortut valmistat helposti! Torttujen makumaailma on suunniteltu sointumaan raikkaan ja kepeän marjaisan ranskalaisen Gassier-luomuroseeviinin kanssa.

Katso resepti »
Saaristolaisleipä

Saaristolaisleipä


Maltaisen makea saaristolaisleipä ei tarvitse ylleen kuin sipaisun voita, mutta loistoon se pääsee kalaruokien kumppanina. Valmista keralle esimerkiksi skagenröraa eli katkaraputahnaa tai graavattua siikaa.

Katso resepti »
Sirly Ylläsjärven juustoleipä

Juustoleipä


Täydellinen herkku leffailtaan tai vaikka mökille Lapin reissulle! Juustoleipä on helppo valmistaa myös grillissä. Nappaa keittiömestari Sirly Ylläsjärven ohje.

Katso resepti »
porotartar resepteja ja elamyksia ruokakirja

Porotartar


Raa’an lihan syöminen voi tuntua hassulta. Tartarfanit kuitenkin ymmärtävät, että laadukas liha on parhaimmillaan juuri tässä muodossa. Katso keittiömestari Sirly Ylläsjärven ohje kirjasta Reseptejä ja elämyksiä, Lapin 8 vuodenaikaa

Katso resepti »