Reseptit

Tutustu erilaisiin ruokaresepteihin niin liha-, kala- kuin kasvisruokien ystäville ja nappaa ruoalle viinisuositus.

  • Meksikolainen salaatti

    Miedosti mausteinen vegesalaatti toimii Riesling-valkoviinin tai viinispritzerin kanssa.
  • Pizza Fritta eli friteeratut minipizzat

    Ruokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa. Katso ohjeet ja nauti pizzasi Ruffino Chianti -punaviinin kanssa.
  • Amarula Cream -jäätelöt

    Aikuisten jäätelössä maistuu aavistus eteläafrikkalaisen marula-puun hedelmistä valmistettua Amarula-kermalikööriä. Jäätelötikut kuorrutetaan suklaalla, pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.
  • Poron sisäpaistia & paistettua puikulaa

    Keittiöpäällikkö Ari Ruoho: ”Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá-punaviini.”
  • Paistettua kuhaa ja fenkolia

    Keittiöpäällikkö Ari Ruoho: ”Kuha säilyy mehevänä, kun paistat fileen kaksinkerroin runsaassa voissa. Nauti raikkaan ja sopivasti viilennetyn Tarapaca Gran Reserva Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa.”
  • Versosalaattia parmesaanikupissa

    Nämä finger foodit ihastuttavat ulkoasullaan. Nauti kuohu- tai roseviinin kanssa.
  • Lohi-papaijasalaatti

    Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä mausteinen salaatti on saanut inspiraationsa Thaimaasta.
  • Carmenin porsasta

    Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Kokeile karamellisoidun possun ohjetta.
  • Paahdettu munakoiso ja kookoskastike

    Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä kasvisannos on saanut inspiraationsa Filippiineiltä.
  • Kahden kalan ceviche

    Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä kaunis kala-annos on saanut inspiraationsa Filippiineiltä.
  • Ribollita – firenzeläinen vihanneskeitto

    Klassikkoruoka Toscanasta – tämä runsas italialainen keitto on oikeastaan pata, joka saa makunsa erilaisista vihanneksista sekä possunkyljestä. Vegaaniversion saat jättämällä possun pois.
  • Kananacho-lautanen

    Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen Lindeman's valkoviinin kanssa.
  • Gratinoidut sienileivät - tosta de cogumelos

    Tuunaa lämpimät voileivät portugalilaisittain - petiscot ovat samantyylistä pikkupurtavaa kuin tapakset Espanjassa.
  • Piña Colada

    Makea klassikkodrinkki Piña Colada valmistetaan perinteisesti rommista, kookoskermasta ja ananasmehusta. Testaa matala-alkoholisempaa vegaanisesta kookoskermalikööristä valmistettua cocktailia!
  • Kasvispyörykät & vihannesnuudeli

    Kevyt ja matala-alkoholinen Casal Garcia -valkoviini Portugalista sopii hyvin mausteisille kasvispyöryköille.
  • Kantarellirisotto & Lindeman's Chardonnay

    Tuo ripaus syksyistä aurinkoa lasiin ja lautaselle! Australian klassikko-valkoviinin kypsä hedelmäisyys toimii täyteläisen sienirisoton kanssa.
  • Raikas Fresita-juustokakku

    Raikkaan herkullisessa kakussa on käytetty Fresita Orange -kuohuviiniä. Appelsiinilta maistuvasta juustokakusta saat helposti gluteenittoman käyttämällä pohjaan gluteenittomia keksejä.
  • Rommimarinoidut ribsit

    Nämä rommissa marinoidut possun ribsit sopivat täydellisesti rommitynnyreissä kypsytetyn 19 Crimes Uprising -punaviinin aromeihin.
  • Kanavartaat 19 Crimes tyyliin

    Rohkean runsas ja paahteisen puolikuiva 19 Crimes Chardonnay -valkoviini sopii mehevästi maustettujen kanavartaiden viereen.
  • Amarula-vohvelit

    Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.
  • Amarula-pääsiäistöhnä-jälkiruoka

    Ihastu pääsiäisen jälkiruokaan, jonka valmistuksessa on käytetty herkullista Amarula-kermalikööriä.
  • Amarula-mokkapalat

    Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
  • Julian lihapasta

    Tällä pastalla selätetään nälkä! Nauti entrecote-pihvistä valmistettu pasta hedelmäisen Romeo & Julia -punaviinin kanssa.