And Union

Saksalainen AND UNION on valmistanut baijerilaista olutta modernilla twistillä vuodesta 2007.

AND Union Wednesday & Sunday oluttölkit uima-altaan reunalla

Oluet valmistetaan neljässä paikallisessa pienpanimossa, jotka ovat täysin perheomisteisia ja perheiden itsensä pyörittämiä. Vanhin näistä pienpanimoista on miltei 500 vuotta vanha, ja nuorimmallakin on ikää lähes kunnioitettavat 90 vuotta. Löydät AND UNIONin oluet hyvinvarustelluista K-ryhmän kaupoista. Perinteisistä valmistusmenetelmistään huolimatta AND UNION on modernisti, joka vaalii toiminnassaan modernismin pääperiaatteita: puhtautta, rationaalisuutta ja yksinkertaisuutta. Raaka-aineita käytetään rehdisti, mitään peittelemättä ja ilman kikkailuja.  

AND UNIONin oluiden valmistuksessa seurataan vaalittua modernistista filosofiaa alati vaihtelevien kuluttajatrendien sijaan. AND UNIONin oluet ovat rehtejä, laadukkaita ja ennen kaikkea tyylikkäitä. Hyvä tyylitaju riippuu asenteesta ja on ajassa pysyvää, siten myös kestävän kehityksen mukaista – toisin kuin nopeatempoiset trendit, jotka kuolevat yhtä nopeasti kuin syntyivätkin.  

AND UNION valmistaa olutta vanhanaikaisella tavalla. Pääasiallisina raaka-aineina käytetään vain ohraa, hiivaa, humalaa ja vettä. Käsityötä ei voi kiirehtiä, ja siksi AND UNIONIN perinteiset panimoprosessit kestävät jopa kahdeksan viikkoa. 

AND UNION uskoo pienten erien laatuun – eikä massatuotannon määrään. AND UNION suhtautuu intohimolla aromeihin, makuun ja tasapainoon. AND UNIONin oluet ovat suodattamattomia, joka mahdollistaa täyteläisemmän ja intensiivisemmän maun sekä pehmeämmän suutuntuman. Vaikka AND UNION valmistaa oluensa tosissaan ja pieteetillä, on yrityksen markkinoinnissa pilkettä silmäkulmassa. Oluet ovat nimetty hauskasti viikonpäivien mukaan, ja tuotteiden ulkoasu on visuaalisesti silmiinpistävä. Oluet siis erottuvat edukseen niin maun kuin pakkauksen ulkonäönkin suhteen. 

AND UNION Saturday lager -tölkki ja olutlasi naisen kädessä baaritiskillä