Moderni Canti Prosecco Rosé nyt Alkossa

Myös Prosecco kuplii nyt roseena – trendikäs Rosecco on saapunut! Italian viinilainsäädäntöä on muutettu niin, että suosittua Prosecco-kuohuviiniä voi valmistaa tästä eteenpäin myös roseekuohuvana. Tutustu Canti Prosecco Roséseen.

Canti Millesimato Prosecco Rosé Extra Dry

Italialaiset Proseccon valmistajat voivat lisätä nyt perinteisen vaalean Glera-rypälelajikkeen joukkoon myös punaista Pinot Neroa eli Pinot Noiria 10-15 % rypäleiden kokonaismäärästä. Lue miten roseekuohuviinit oikein valmistetaan.

Canti Prosecco Rosén valmistaja Fratelli Martini on Italian suurin yksityinen viinintuottaja. ​Toisen sukupolven omistaja Gianni Martini ideoi vuonna 2001 Canti viinibrändin, joka on kahdessakymmenessä vuodessa noussut Italian suosituimpien viinien joukkoon. ​Perinteikäs Drinks International -julkaisu nosti Canti-tuotemerkin World's Most Admired Wine Brands listalle vuonna 2018.​

Canti-nimi on italiaa ja tarkoittaa lauluja tai ilmaisua 'sinä laulat'.

Klikkaa Alkon verkkokauppaan ja tilaa näppärästi lähi-Alkoosi

Canti Prosecco Rosé D.O.C on aromaattinen, kuiva roseekuohuviini, jossa on runsaat aromit ja miellyttävän pitkä hedelmäinen jälkimaku. Nauti sellaisenaan hyvin viilennettynä aperitiivina tai erilaisten pikkusuolaisten, salaattien tai äyriäisten kumppanina.

Löydät Canti Prosecco Rosén normaalissa 75 cl pullokoossa sekä 20 cl pikkupullossa Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista myymälöistä. Voit tilata ne näppärästi verkkokaupasta ilman toimitusmaksua omaan lähimyymälääsi.

Canti Prosecco Rosén kaunis väri ja marjaisuus tulevat Pinot Noir -rypäleestä, jota viinissä on mukana 15 prosenttia.