Nauti Erika Vikmanin kesäkeikoista ja Blue Nun -kultahippukuohuvasta

Artisti Erika Vikmanin kesä on täynnä keikkoja ympäri Suomen. Yhteistyö kultahipuistaan tunnetun Blue Nun K24 Gold Edition -kuohuviinin kanssa täydentää keikkakesän tunnelmaa.

erika vikman ja blue nun gold edition kuohuviini

Viime syksynä nimeään kantavan debyyttialbuminsa julkaissut Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina-kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa.

Erikan keikkakesä on tänä vuonna todella tiivis ympäri Suomen eri festareilla. – Kesän kalenterissani on yli 30 keikkaa, eikä lomaa juuri lainkaan, Erika kertoo. – Kaikki keikat ovat itselleni yhtä tärkeitä, niin pienet kuin suuret, mutta kesän ehkä erilaisin keikka onFlow Festival Helsingissä elokuussa. Erika keikkailee Flow’n lisäksi muun muassa Kokkolan viinijuhlilla, Tammerfestissä Tampereella, Vantaan Tikkurila Festivaalilla, Hämeenlinnan Iskelmäpuistossa ja Turun DBTL:ssa. Katso Erika Vikmanin keikkakesän 2022 koko aikataulu

– Hektisen keikkaelämän vastakohtana nautin rauhallisesta kesä-Suomesta vaikkapa meren rannalla tai käyn maalla vanhempieni luona kun siltä tuntuu, Erika jatkaa. – Rauma on upea kesäkaupunki, josta on tullut itselleni tosi tuttu. Erityisesti tykkään Vanhan Rauman tunnelmasta sekä Poroholman leirintäalueesta näin entisenä karavaanarina. Suosittelen lämpimästi!

Mitä herkkuja löytyy kesäpöydästäsi Erika?

– Tykkään tehdä yhdessä ruokaa kavereideni kanssa, rakastan varhaisperunoita, mustikoita ja grilliruoista aurajuustolla täytettyjä herkkusieniä. Juomista omaan makuuni sopii kesällä erityisesti kylmä kuohuviini. Siitä on helppo tehdä myös vähän matala-alkoholisempia kesädrinkkejä.

Tee itse: Kultainen Nunna -kuohuviinidrinkki

Valmista syötäviä kultahippusia sisältävästä Blue Nun K24 Gold Edition -kuohuviinistä helppo ja hauska drinkki.

Kultainen Nunna drinkki

Tarvitset:

Blue Nun 24K Gold Edition -kuohuviiniä KevytOlo Omena-Päärynä mehukivennäisvettä kuohuviinilasin

Koristeeksi:

päärynälohko Dr. Oetker Gold Glitter Spray (löydät esim. Citymarketin ja Prisman leivontatarvikehyllystä)

  1. Valmista ensin koriste: leikkaa päärynästä lohko ja suihkuta se kultaisella glitter leivontaspraylla näyttävän näköiseksi.

  2. Varmista että kaikki ainesosat ovat jääkaappikylmiä. Kaada haluamasi malliseen kuohuviinilasiin KevytOlo Omena-Päärynä mehukivennäisvettä noin puoliväliin ja täytä se Blue Nun kuohuviinillä ja sekoita varovasti lusikalla.

  3. Asettele kullattu päärynälohko lasin reunaan.

01.07.2022