Uuden vuoden TOP 3+1 kuohuviinit

Pidätkö eniten vaaleasta vai roseekuohuviinistä? Tai kenties aavistuksen mansikkaisesta? Katso suosituksemme sekä ohjeet kahteen helppoon kuohuviinidrinkkiin.

kuohuviinipulloja

True Colours Cava - raikasta cavaa värikkäällä asenteella

True Colours kuohuviini pursuaa väriä ja asennetta. Se on saanut talveksi uuden designin, jonka on ideoinut ruotsalainen suunnittelija Beata 'Bea' Szenfeld. True Colours on Altian ja ruotsalaisen ihmisoikeusjärjestön Regnbågsfondenin yhteistyön tulos. Regnbågsfonden toimii ihmisoikeuksien toteutumisen ja seksuaalivähemmistöjen aseman parantamisen eteen eri puolilla maailmaa.

True Colours on palkittu, erittäin kuiva ja tyylikkään mineraalinen kuohuviini. Se on täydellinen valinta rakettien räiskeeseen vuoden vaihtuessa sekä pienten alkupalojen ja tapasten kanssa.

Pongrácz Brut - erittäin kuivaa & tyylikästä

Tämä tyylikäs kuohuviini ihastuttaa paahteisen eleganteilla aromeillaan. Perinteisellä kuohuviinimenetelmällä valmistetussa viinissä on käytetty samoja rypälelajikkeita kuin samppanjassa eli Chardonnay ja Pinot Noir -rypäleiden lisäksi Pinot Meunieria, joka tuo viiniin hedelmäisyyttä ja samppanjamaisempaa vaikutelmaa.

Nauti Pongrácz raikkaiden salaattien sekä kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Tutustu myös muihin Pongrácz-kuohuviineihin.

Fresita White Strawberries - uutuuskuohuviini valkoisista mansikoista

Fresita White Strawberries Extra Dry on tämän vuoden kuiva kuohuviiniuutuus suosittuun Fresita-sarjaan. Siinä laadukkaaseen kuivaan kuohuviinin on sekoitettu aitoja chileläisiä valkoisia mansikoita.

Valkoinen Fresita on maultaan ja sokerimäärältään selkeästi kuivempi kuin alkuperäinen makea Fresita Original. White Strawberriesissä on sokeria vain 20 grammaa litrassa, mikä vastaa normaalin kuivan kuohuviinin sisältämää sokerimäärää. Maku on pehmeän hedelmäinen ja sitruksisen kuiva, jossa mansikan maku tulee vienosti esille.

Fresita White Strawberries sopii paitsi sellaisenaan nautittavaksi myös kasvisten, pikkusuolaisen ja jälkiruokien kanssa.

Codorníu Clasico Cava Rosé - puolikuivaa roseecavaa pienessä pullossa

Kahden hengen uuteen vuoteen toimii raikas espanjalainen roseekuohuviini pienemmässä 37,5 cl:n pullossa. Puolikuiva rosé on valmistettu vain punaisista rypälelajikkeista ja siinä aistii paljon marjaista raikkautta. Nauti sellaisenaan tai salaattien ja tapasten kanssa.

Psst! Kaikki Codorniu-cavatalon viinit on kirkastettu vegaanisesti.