Alkon verkkokauppa – katso vinkit viiniostoksille

Tutustu miten helposti tilaat tuotteita Alkon verkkokaupasta. Katso myös vinkkimme milloin verkkokauppaa kannattaa käyttää.

laptop

Alkon verkkokaupasta löytyvät kaikki Alkon valikoimassa olevat yli 11000 tuotetta. Kurkkaa Viinimaan TOP-viinisuositukset eri sesonkeihin ja viinityyleihin liittyen.

Näin käytät Alkon verkkokauppaa

1. Luo tunnuksesi Alkon verkkokauppaan.

2. Lisää tuote tai tuotteet ostoskoriin Alkon sivuilla ja siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Jos teet ensimmäistä tilaustasi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi ennen kassalle siirtymistä.

3. Valitse Alkon myymälä tai noutopiste, josta haluat noutaa tilauksesi. Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa joko kortilla, mobiilimaksuna tai verkkopankissa. Alkoholia ei voida lainsäädännön puitteissa toimittaa kotiin saakka

Heti saatavilla olevat juomat toimitetaan maksutta viimeistään 4-5 arkipäivässä myymälään. Toimitus Alkon noutopisteeseen maksaa 9 €. Pikatoimitus 1-3 arkipäivässä maksaa 9 euroa. Erilaiset pyhäpäivät kuten joulu tai pääsiäinen saattavat pidentää toimitusaikaa.

Osa tuotteista voidaan toimittaa 6-7 arkipäivässä tai arviolta 8-15 arkipäivässä saatavuudesta riippuen - näet tuotteen toimitusajan Alkon tuotesivulta ja tilauksesi toimitusajan kassasivulla ennen maksua.

4. Saat ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse, kun tuotteet ovat noudettavissa valitsemastasi myymälästä tai noutopisteestä.

5. Ota mukaan tilausnumero ja henkilöllisyystodistus kun noudat toimituksen. Jos noudat toisen henkilön tekemän tilauksen, on sinulla oltava henkilöllisyystodistuksen lisäksi mukanasi myös tilausvahvistus joko sähköisenä tai paperiversiona.

Milloin Alkon verkkokauppaa kannattaa hyödyntää?

Viiniostokset fiksusti kaikessa rauhassa omalta kotisohvaltasi

Voit hakea inspiraatiota viiniostoksiisi esimerkiksi Viinimaan viinisuosituksista tai selata koko tuotevalikoimaamme. Tai valita viikonloppuun sopivan ruokaohjeen ja tilata sille sopivan viinin.

Erikoisempi viini

Verkkokaupan puoleen kannattaa kääntyä myös silloin, kun kyseessä on se hieman erikoisempi lempiviinisi, jota ei löydy jokaisen Alkon normaalista myymälävalikoimasta.

Lahjaviinit

Haluat tilata ystävillesi tai asiakkaillesi lahjaksi isomman määrän tiettyä viiniä. Tällöin varmin tapa on tilata viinit verkkokaupasta, jolloin varmistat niiden saatavuuden halutussa myymälässä haluttuna ajankohtana. Lue lisää lahjaviinivinkeistä.