Inspiroidu viinistä ja löydä vinkkejä & tietoutta

Viinimaa on Suomen johtavan alkoholijuomatalo Altian kuluttajaviestintäkanava, joka tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman viinejä ja muita alkoholijuomatuotteita.
viinimaa

Viinimaa-sivuston lisäksi voit tutustua valikoimaamme Facebookissa, Instagramissa sekä tapahtumissamme. Tilaa myös viikottainen uutiskirjeemme sähköpostiisi ja saat tietoa mm. viiniuutuuksista sekä sesongin ruoka & viinivinkeistä.

Viinimaan valikoima koostuu Altia-konserniin kuuluvien kolmen myyntiyhtiön Alpha Beveragesin, Altia Finlandin ja Wennercon omistamista tai edustamista tuotteista. Mietojen tuotteiden lisäksi löydät väkevistä tuotteistamme informatiiviset tuotesivut.

Alkoholialan ammattilaisille tarjoamme extranet-palvelun ALTIA Pron, josta löytyvät vain ravintolamyynnissä olevat tuotteet.

Viinimaa tekee vastuullisuustyötä osana Altia-konsernia. Yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa olemme muun muassa sitoutuneet edistämään vastuullista alkoholinkäyttöä ja vastuullista alkoholikulttuuria Suomessa. Lue lisää Altian yritysvastuusta osoitteesta altiagroup.com


Viinimaan kuluttajapalaute:
Email: viinimaa@altia.fi

Yhteystiedot:

Altia
Kaapeliaukio 1
PL 350
00101 Helsinki

Altian vaihde:
puh. 0207 013 013