Näin nautit Amarula-kermalikööriä

Pehmeä Amarula-kermalikööri sopii nautittavaksi monessa tilanteessa. Katso myös herkulliset jälkiruoka ja -juomaohjeet. Amarula Marula Fruit -liköörin löydät myös lahjapaketissa lasin kera Alkon verkkokaupasta.
amarula pullo

Näin nautit Amarula-kermalikööriä

- Nauti aina viilennettynä, joko sellaisenaan tai jäiden kanssa.

- Amarula on pehmeä kahvin ja espresson avec. Voit myös lorauttaa sitä espresson tai kahvin joukkoon.

- Loihdi herkullisia drinkkejä ja jälkiruokia. Tai kaada loraus vaikkapa vaniljajäätelön päälle. Katso jälkiruoka- ja juomaohjeita alempaa.

- Amarula säilyy avattuna 6 kuukautta jääkaapissa ja ennen avaamista noin 2 vuotta valolta ja kuumuudelta suojatussa paikassa.

Ihana lahjaidea – Amarula lahjapaketissa lasin kera

Jokaisen kermaliköörifanin suosikkilahja – Amarula Marula Fruit Cream on saatavilla myös tyylikkäässä lahjalaatikossa, jossa on mukana lasi norsu-logopainatuksella.

Tiesitkö, että Marula-puu tunnetaan myös avioliiton puuna, jonka uskotaan suovan elinvoimaa ja hedelmällisyyttä niille, jotka menevät naimisiin puun alla. Hauska lahjaidea vaikka morsiamelle!

Löydät lahjapakkauksen Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Voit helposti tilata Alkon verkkokaupasta vaikka vain yhden lahjapakkauspullon ilman toimitusmaksua ja noutaa sen lähimyymälästäsi.

 

Amarula-hedelmäjäätelöt

Kokeile helppoa ohjetta ja herkuttele Amarula-kermalikööristä, hedelmistä ja jogurtista valmistetuista aikuisten jäätelöpuikoista.

Amarula-mokkapalat

Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.

Amarula Ice Dream

Kylmä ja kuohkea jälkiruokajuoma on herkullisen helppoa valmistaa ja nauttia.

Amarula Cream -jäätelöt

Aikuisten jäätelössä maistuu aavistus eteläafrikkalaisen marula-puun hedelmistä valmistettua Amarula-kermalikööriä. Jäätelötikut kuorrutetaan suklaalla, pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.

Amarula-vohvelit

Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.

Amarula-appelsiinikahvi

Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!

Mausteinen Amarula-latte

Tämä mausteinen mantelimaitoon tehty latte on herkullinen lämmin juoma viileisiin päiviin. Lattesta saat juhlavamman lisäämällä siihen lorauksen Amarula-kermalikööriä.

Amarula Chocolate Mousse

Pehmeän herkullinen Amarula-kermalikööri maustaa suklaamoussen ja sopii myös sen kanssa nautittavaksi.