PURE Lakrids -likööri

Alkon tilausvalikoimassa ja ravintolamyynnissä saatavilla olevan Pure Lakridsin valmistukseen käytetään aitoa lakritsijuurta, salmiakkisuolaa ja viljapohjaista vodkaa. Lue miten likööri saa puhtaan makunsa.

Pure Lakrids

Pure Lakrids syntyi useiden eri kokeilujen jälkeen. Pure Lakridsin valmistukseen käytetään aitoa lakritsijuurta, salmiakkisuolaa ja viljapohjaista vodkaa. Tuotannossa käytetään tanskalaista sokeria glukoosisiirapin sijaan, koska sokeri on puhtaampaa antaen tuotteelle parhaimman maun.

-Meidän viimeistellysti tislattu alkoholi on melassin sijaan tislattu viljasta. Melassista tislatuilla alkoholeilla on yleensä terävä ja voimakas alkoholin maku, joka peittää luonnollisten raaka-aineiden maut. Viljatisle sen sijaan omaa hienostuneemman maun, mikä toimii erinomaisesti luonnollisten raaka-aineiden kanssa. Lopputuloksena on pehmeä kokonaisuus ilman elintarvikearomeita tai makuaineita, tislaamomestari Lasse Rishøj kertoo.

Lakritsijuuri on valittu puhtaan ja voimakkaan lakritsinmaun takia. -Juuri kuivataan, jauhetaan ja sekoitetaan. Tämä tuotantovaihe on tärkein jotta saavutetaan intensiivinen, puhdas ja aito lakritsinmaku. Salmiakkisuola lisätään lakritsijauheen sekaan rikkomaan makeaa lakritsinmakua.

Pure Lakrids

Premium-liköörien tuottaja

Pure Shots on perustettu vuonna 2015 Aarhusissa, Tanskassa. Pure Shots -tuotteet ovat täydellinen yhdistelmä käsityöläisyyttä, parhaita raaka-aineita sekä intohimoa parasta makua kohtaan. Tuotteiden takana ovat baarialan ammattilaiset Anders Snede ja Lasse Rishøj, jotka oman työhistorian ja -kokemuksen kautta päättivät kehittää baareille premium-liköörin.