Sisäfilepihvi vuohenjuustolla ja pähkinä-taatelisalaattia
Tarjoile sisäfilepihvi lämmitetyn vuohenjuuston kera. Kunnon pihvi vaatii kaverikseen täyteläisen ja tanniinisen punaviinin.
Katso resepti »Chileläisen Tarapacá-viinisarjan luomuviinit saivat vuosikerrallaan 2014 huippupisteet kansainvälisessä James Suckling -tastingissa.
Chileläinen Tarapacá Plus -luomuviini on rustiikkista luonnetta huokuva punaviini grillattujen pihvien kuten entrecôten sekä aromikkaiden, tummien liharuokien kuten riistan seuraan.
Runsaat, mutta pehmeät tanniinit tuovat makuun ryhtiä ja toimivat myös voimakkaiden juustojen kanssa. Katso alempaa kolme reseptivinkkiä!
Yksi chileläisen viinintuotannon ikonisimmista viinitaloista on jo vuosia ollut vahvasti sitoutunut kestävän kehityksen ohjelmaan, jonka tärkeimmät osa-alueet ovat ympäristö, vedenkäytön hallinta, ihmisten hyvinvointi ja tuotteiden laatu.
Tarapacá palkittiinkin vuonna 2016 Green Winery of the Year -palkinnolla. Lue lisää Tarapacán viinitalosta.
Tarjoile sisäfilepihvi lämmitetyn vuohenjuuston kera. Kunnon pihvi vaatii kaverikseen täyteläisen ja tanniinisen punaviinin.
Katso resepti »Tuoreen ja lähellä tuotetun karitsan lihasta valmistuu herkullinen tartar, jota täydentää aromikkaan pippurinen yrtti lipstikka.
Katso resepti »Wellingtonin pihvi on yksi maailman klassisimpia liharuokia. Tämä liharuoka ei kaipaa perunaa seurakseen, sillä taikina toimii sen tilalla.
Katso resepti »