Tunnetko Kungfu Girl Riesling -viinin tarinan?

Tiedätkö mikä on useasti palkitun ja maailmalla kulttimaineen saavuttaneen Kungfu Girl Riesling -valkoviinin salaisuus? Löydät Kungfun nyt Alkosta myös isossa magnum-koossa 1,5 litraa ja pienessä pullossa 37,5 cl.

Kungfu Girl Riesling etiketti

Kungfu Girl on tarina, joka yhdistää rockmanagerina aiemmin tunnetun viinintekijä Charles Smithin, Yhdysvaltain trendikkään Washingtonin viinialueen, upean Riesling-rypäleen ja erinomaisen viininvalmistustaidon.

Viinin raikkaan aromikkaan maun lisäksi sen ulkoasu on herättänyt huomiota, kuka on salaperäinen nainen etiketissä?

Inspiraatio Kill Bill -leffasta

Kungfu Girl kertoo viinintekijä Charlesin rakkaudesta Riesling-rypäleeseen, josta valmistetaan raikkaan hapokkaita ja tyylikkäitä valkoviinejä erityisesti Saksan viinialueilla.

Tarkista ison pullon saatavuus Alkon sivuilta ja tilaa näppärästi Alkon verkkokaupasta omaan lähimyymälääsi.

Charlesin mielestä saksalaisten viinien etikettejä on kuitenkin vaikea ymmärtää, joten hän halusi omalle viinilleen sellaisen etiketin, jota jokainen osaa tulkita ja lukea.

Kungfu Girl toimii erityisen hyvin aasialaisen ruoan ja sushin kanssa

Charlesin inspriraation lähteenä oli leffailta kaverin kanssa – Quentin Tarantinon Kill Bill -leffa, Lucy Liun ja Uma Thurmanin tappelukohtaus, aasialaista take-awayta ja lasillinen Rieslingia.

Kungfu sopii hyvin mausteisemmalle aasialaisruoalle raikkaan hapokkuutensa, hedelmäisyynsä ja pienoisen jäännössokerinsa ansiosta. Tarjoa viini hyvin viilennettynä.

Cause Kungfu Girl kicks ass

Charles Smith - From Rocker to Winemaker

Ja mikä olisikaan mahtavampaa kuin Lucy Liu Ghost Fighterina uuden viinin etiketissä! Se antaa vihjeen viininystäville, että juoma sopii hyvin aasialaisen ruoan kanssa.

Saman viinisarjan Valvet Devil

Kungfu Girl ilmentää hienosti Riesling-rypälelajikkeen ominaisuuksia.

Samettinen punaviini The Velvet Devil Merlot tuo esille maailman viljeltyimpiin tummiin rypälelajikkeisiin kuuluvan Merlot'in meheviä ominaisuuksia.

"This is one devil to emprace"

Löydät viinit hyvinvarustelluista Alkon myymälöistä, sekä verkkokaupasta. Klikkaa Alkon logoa ja katso saatavuus omasta lähimyymälästäsi.