Tunnetko Kungfu Girl Riesling -viinin tarinan?

Tiedätkö mikä on useasti palkitun ja maailmalla kulttimaineen saavuttaneen Kungfu Girl Riesling -valkoviinin salaisuus? Löydät viinin nyt Alkosta myös näppärässä 1,5 litran hanapakkauksessa ja pienessä 37,5 cl muovipullossa.

Kungfu_Girl_tunnus

Kungfu Girl on tarina, joka yhdistää rockmanagerina aiemmin tunnetun viinintekijä Charles Smithin, Yhdysvaltain trendikkään Washingtonin viinialueen, upean Riesling-rypäleen ja erinomaisen viininvalmistustaidon.

Maaliskuun alussa 2024 Kungfu Girl sai seurakseen Alkoon myös tuplakokoisen eli 1,5 litran hanapakkauksen, joka säilyy avaamisen jälkeen neljä viikkoa hyvänä jääkaapissa. Siitä riittää lasilliset 12 hengelle.

Myös ihastuttavan pieni kolmen lasillisen kokoinen mini-Kungfu Girl eli 37,5 cl:n todella kevyt muovipullo saapui valikoimaan. Täydellinen koko arki-iltaan, piknik-pulloksi ja etkoille!

Löydät hanaviinin ja pikkupullon parhaiten Alkon verkkokaupasta, tilaa näppärästi ilman toimitusmaksua ja nouda valitsemastasi Alkosta

Viinin raikkaan aromikkaan maun lisäksi sen ulkoasu on herättänyt huomiota, kuka on salaperäinen nainen etiketissä?

Inspiraatio Kill Bill -leffasta

Kungfu Girl kertoo viinintekijä Charlesin rakkaudesta Riesling-rypäleeseen, josta valmistetaan raikkaan hapokkaita ja tyylikkäitä valkoviinejä erityisesti Saksan viinialueilla.

Charlesin mielestä saksalaisten viinien etikettejä on kuitenkin vaikea ymmärtää, joten hän halusi omalle viinilleen sellaisen etiketin, jota jokainen osaa tulkita ja lukea.

Kungfu Girl toimii erityisen hyvin aasialaisen ruoan ja sushin kanssa

Charlesin inspriraation lähteenä oli leffailta kaverin kanssa – Quentin Tarantinon Kill Bill -leffa, Lucy Liun ja Uma Thurmanin tappelukohtaus, aasialaista take-awayta ja lasillinen Rieslingia.

Kungfu sopii hyvin mausteisemmalle aasialaisruoalle raikkaan hapokkuutensa, hedelmäisyynsä ja pienoisen jäännössokerinsa ansiosta. Tarjoa viini hyvin viilennettynä.

Cause Kungfu Girl kicks ass – Charles Smith - From Rocker to Winemaker

Ja mikä olisikaan mahtavampaa kuin Lucy Liu Ghost Fighterina uuden viinin etiketissä! Se antaa vihjeen viininystäville, että juoma sopii hyvin aasialaisen ruoan kanssa.