Bollinger on James Bondin virallinen samppanja

Bollinger-samppanjalla on ollut rooli 14 Bond-elokuvassa ja vuoden 1979 Kuuraketti-leffasta lähtien se on ollut yksinoikeudella elokuvasarjan virallinen samppanja. Bond nautti Bollingeria myös lokakuuhun 2021 siirretyssä No Time to Die -elokuvassa.
Bollinger on James Bondin virallinen samppanja

Champagne Bollingerin esiintyminen maailman tunnetuimman salaisen agentin 007 James Bondin suosikkisamppanjana alkoi vuonna 1973 Elä ja anna toisten kuolla -elokuvassa, jossa Bond Roger Moore tilaa Bollingeria - hieman viilennettynä - hotellihuoneeseensa, kahden lasin kera...

Kaikkiaan Bollingerilla on ollut rooli 14 elokuvassa ja vuoden 1979 Kuuraketti -leffasta lähtien Bollinger on ollut yksinoikeudella elokuvasarjan virallinen samppanja.

Bollinger ja Bond muodostavat luontevan kumppanuuden: näitä omien alojensa legendoja yhdistäviä perusarvoja ovat ehdoton pyrkimys erinomaisuuteen, eleganssiin ja luonteikkuuteen.

Bollingerilla on ollut merkittävä osansa Bondin legendaarisessa menestyksessä naisväen keskuudessa. Se on myös toiminut Bondin hurmaavan, peribrittiläisen olemuksen sinettinä.

Järjestyksessään 24. James Bond -elokuvassa ’SPECTREDaniel Craigin esittämä Bond nautti Bollinger R.D. 2002 -vuosikertasamppanjaa.

Mitä samppanjaa James Bond juo uusimmassa No Time To Die -elokuvassa?

25. Bond-leffa No Time to Die saa maailman ensi-iltansa puolitoista vuotta suunniteltua myöhemmin eli 8.10.2021. Elokuvassa tullaan nauttimaan Bollingeria yli 40 vuoden yhteistyön kunniaksi. Se mikä samppanja Bollingerin laadukkaasta valikoimasta on kyseessä, säilyy vielä salaisuutena.

Elokuvassa Bondia näyttelee Daniel Craig viidettä ja samalla viimeistä kertaa.

Erikoiserä Bollinger 007 Millésimé 2011 -samppanjaa No Time To Die -elokuvan kunniaksi

Bollinger 007 Millésimé 2011 'No Time To Die' on uudelle James Bond -elokuvalle omistettu rajallisen saatavuuden ylellinen Bollinger-samppanja.

Ainutlaatuinen prestige cuvée on valmistettu 100 prosenttisesti Grand Cru -viinitarhojen Pinot Noir-rypälelajikkeesta. 

No Time to Die -elokuvan nimikkosamppanjaa on saatavilla rajoitetusti mm. seuraavissa ravintoloissa:

Hilton Kalastajatorppa, Helsinki

Tower Wine & Craft Beer, Helsinki

Plaza Wine & Craft Beer, Helsinki

Ravintola Teatteri, Helsinki

Ravintola Savoy, Helsinki

Radisson Blu Marina, Turku

Gunnar Eatery & Bar, Turku

Ravintola Saana, Kuopio

 

Champagne Bollinger

Vuonna 1829 perustettu Champagne Bollinger on samppanjoiden ehdotonta eliittiä ja sen tärkeimpänä tavoitteena on ylläpitää viiniensä tyyli, persoonallisuus, korkea laatu ja arvostus. Huolellinen ja uniikki valmistusprosessi alusta loppuun takaa, että Bollinger on viinien aatelia tulevaisuudessakin.