Bollinger on James Bondin virallinen samppanja

Bollinger-samppanjalla on ollut rooli 14 Bond-elokuvassa ja vuoden 1979 Kuuraketti-leffasta lähtien se on ollut yksinoikeudella elokuvasarjan virallinen samppanja.
Bollinger on James Bondin virallinen samppanja

Champagne Bollingerin esiintyminen maailman tunnetuimman salaisen agentin 007 James Bondin suosikkisamppanjana alkoi vuonna 1973 Elä ja anna toisten kuolla -elokuvassa, jossa Bond Roger Moore tilaa Bollingeria - hieman viilennettynä - hotellihuoneeseensa, kahden lasin kera...

Kaikkiaan Bollingerilla on ollut rooli 14 elokuvassa ja vuoden 1979 Kuuraketti -leffasta lähtien Bollinger on ollut yksinoikeudella elokuvasarjan virallinen samppanja.

Bollinger ja Bond muodostavat luontevan kumppanuuden: näitä omien alojensa legendoja yhdistäviä perusarvoja ovat ehdoton pyrkimys erinomaisuuteen, eleganssiin ja luonteikkuuteen.

Bollingerilla on ollut merkittävä osansa Bondin legendaarisessa menestyksessä naisväen keskuudessa. Se on myös toiminut Bondin hurmaavan, peribrittiläisen olemuksen sinettinä.

Järjestyksessään 24. James Bond -elokuvassa ’SPECTRE’ Daniel Craigin esittämä Bond nauttii Bollinger R.D. 2002 -vuosikertasamppanjaa.

Mitä samppanjaa Bond nauttii vuoden 2020 elokuvassa?

Huhtikuussa 2020 ilmestyy seuraava Bond-leffa, jossa tullaan myös nauttimaan Bollingeria yli 40 vuoden yhteistyön kunniaksi. Se mikä samppanja Bollingerin laadukkaasta valikoimasta on kyseessä säilyy vielä salaisuutena.

Elokuvassa Bondia näyttelee Daniel Craig. Elokuvan oikeaa nimeä ei ole vielä julkaistu, vaan se kulkee toistaiseksi nimellä Bond 25.

Bollinger

Vuonna 1829 perustettu Bollinger on samppanjoiden ehdotonta eliittiä ja sen tärkeimpänä tavoitteena on ylläpitää viiniensä tyyli, persoonallisuus, korkea laatu ja arvostus. Huolellinen ja uniikki valmistusprosessi alusta loppuun takaa, että Bollinger on viinien aatelia tulevaisuudessakin.