Katso punaviinikauden aloituksen suosikit

Syksyllä lasiin kannattaa kaataa vähemmän tuhtia, mutta pehmeää ja helposti lähestyttävää punaviiniä. Tutustu suosituksiin!
Casal Garcia Douro Red

Casal Garcia Douro Red

Portugali

Portugalilaisten viinien suosio kasvaa kovaa vauhtia! Tämä täyteläinen ja keskitanniininen punaviini tulee kauniilta ja arvostetulta Douron viinilueelta Pohjois-Portugalista. Siinä on erinomainen hinta-laatusuhde.

Tasapainoisen hedelmäinen ja marjaisa seurusteluviini sopii illanistujaisiin vaikkapa pizzan, pikkunaposteltavan tai juustojen kanssa. Katso portugalilaisten petiscojen ohje.

19 Crimes Red Blend

Australia

Keskitäyteläinen ja marjaisan aromikas 19 Crimes -viini on pehmeän makuinen pienoisen jäännössokerinsa ansiosta.

Australiaan 1800-luvulla karkoitetuista rikollisista kertova viini sopii hyvin  tuhdimpien pastojen ja erilaisten liharuokien kanssa, tai sellaisenaan.

Katso ja kuuntele etiketin tarina lataamalla puhelimeesi Living Wine Label -äppi App Storesta tai Google Playsta.

Psst! 19 Crimes -viinipullojen korkkeihin on merkitty yksi 19 rikoksesta, joista seurasi armotta karkoitus ja pitkä merimatka kohti Australiaa. Tutustu, mistä 19 rikoksesta Australiaan saatettiin aikoinaan karkoittaa.

Muutama gramma jäännössokeria punaviinissä tekee mausta pehmeämmän.

Tarapacá Cabernet Sauvignon Merlot

Chile

Mehevän keskitäyteläinen punaviini Chilestä on ollut suomalaisten suosikki pitkään. Kevyen mausteinen Tarapacá-viini on valmistettu Cabernet Sauvignon ja Merlot-rypäleistä ja toimii kevyempien liharuokien ja pastojen kanssa.

Psst! Löydät viinin myös kätevässä kolmen litran hanapakkauksessa.