Raikkaat Two Oceans -viinit 100 % kierrätettäviä

Mitä syntyy kun kaksi valtamerta kohtaavat? Tutustu laadukkaisiin Two Oceans -hanaviineihin sekä niiden käyttövinkkeihin!

two oceans viinit

Two Oceans -viinien kotiseudut ovat Etelä-Afrikan viininviljelysalueilla lähellä maan eteläistä kärkeä. 

Hyväntoivonniemellä Etelä-Afrikan kärjessä kohtaavat Intian ja Atlantin valtameret. Ne synnyttävät ’Two Oceans’ -efektin: mereltä nousevat raikkaat tuulet ja toisaalta sumuisuus yhdistettynä loputtomaan horisonttiin ja energiseen rannikkoseutuun luovat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle.

Two Oceans -hanapakkaukset ovat täysin kierrätettäviä viinipussia ja kahvaa myöten. Pahvinen pakkaus kuuluu kartonginkeräykseen ja kahva sekä viinipussi hanaa myöten muovinkeräykseen. Viinipussin kierrättämiseksi irrota hana viinipussista ja hulauta pussi kylmällä vedellä ennen muovin kierrätystä.

Two Oceans Fresh & Fruity - puolikuiva ja hedelmäinen

Puolikuiva ja pirteä valkoviini sopii runsaan hedelmäisyytensä ja raikkautensa ansiosta monenlaisille ruoille kuten salaateille, pastalle sekä kana- ja kasvisruoille.

Tai nautiskele sellaisenaan tai valmista helppo valkoviini-boolikannu.

Two Oceans Sauvignon Blanc - kuiva ja raikas

Raikas ja kuiva Sauvignon Blanc -rypäleestä valmistettu valkoviini toimii kala-, kasvis- ja kanaruoille. Elegantin hedelmäisessä maussa on vivahdus karviaismarjaa.

Two Oceans valkoviini boolikannu
Two Oceans -punaviinistä tai -valkoviinistä tehty helppo boolikannu sopii erityisesti illanistujaisiin.

Täyteläinen Shiraz-punaviini täydentää liha- ja pastaruoat

Shiraz-rypäleestä valmistetut punaviinit sopivat hyvin erilaisille liharuoille niiden tuhdin luonteensa ansiosta.

Mehevän hilloinen ja täyteläinen Two Oceans Shiraz sopii mukavan mausteisuutensa ansiosta erityisesti hieman mausteisemmille liha-, kana- ja pastaruoille. Kurkkaa Dukkah-mausteella maustetun grillatun kanan ohje. Tai kokeile Etelä-Afrikan makaroonilaatikkona tunnettua Bobotieta.

Viini sopii hyvin myös sellaisenaan nautittavaksi tai tee siitä raikas punaviini-boolikannu.

Tiesitkö miten hanaviinin saa auki helpoiten?

Hanaviinipakkaus kannattaa –  yllättäen –  avata ylösalaisin. Eli kun pakkaus käännetään ylösalaisin ja siitä poistetaan pahvisuoja, valuu sisällä oleva hana lähes itsestään ulos, eikä sitä tarvitse kaivaa sormilla.

Jos yrittää avata pakkausta oikeinpäin, hanan päällä on kolme litraa eli käytännössä kolme kiloa painoa. Kun käännät pakkauksen ympäri, tämä paino poistuu ja hana tulee helposti ulos.

Avattu hanapakkaus säilyy jääkaapissa hyvänä jopa neljä viikkoa, kun avattu pullo vain muutaman päivän. Ilmatiiviin hanan ansiosta happi ei pääse kosketuksiin pussissa olevan viinin kanssa ja pilaamaan sitä.