Aloita pohjan valmistamisesta: Leikkaa voi pieneksi kuutioiksi ja lisää kylmän voin joukkoon vehnäjauhot. Nypi voi ja vehnäjauho taseiseksi. Lisää 1 kananmuna, joka sitoo kaikki ainekset yhteen.
Lisää suola ja vaivaa taikinaa niin kauan, että se irtoaa kulhosta ja muodostaa pallon.
Anna taikinan levätä kylmässä vähintään 1 tunti.
Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Kauli taikina ohueksi levyksi ja aseta se piirakkapohjaan. Leikkaa ylimääräiset reunat pois pienellä veitsellä. Painele haarukalla pieniä reikiä piirakkapohjaan.
Paista pohjaa 10 minuuttia uunissa ja ota pois uunista.
Valmista sitten täyte: Raasta juusto.
Sekoita keskenään kananmunat, kerma ja mausteet.
Levitä juustoraaste tasaisesti piirakkapohjalle ja kaada päälle muna-kerma seos.
Paista uunissa n. 25 minuuttia, kunnes piirakka on hyytynyt ja saanut kauniin kullanruskean värin pintaan.
Jäähdytä ennen tarjoilua.