1 Aseta liivatelehdet jääkylmään veteen pehmenemään. Erottele kolme valkuaista puhtaaseen rasvattomaan kulhoon.
2 Mittaa loput raaka-aineet kattilaan ja sekoita ne keskenään sekaisin. Seos kuplii paljon, joten valitse reilun kokoinen paksupohjainen kattila. Keitä seosta miedolla lämmöllä hiljalleen kiehuen, kunnes seos saavuttaa 127 asteen lämpötilan (käytä digitaalista mittaria). Ole kärsivällinen, tämä kestää noin 20 minuuttia.
3 Siinä vaiheessa, kun seos on saavuttanut 120 asteen lämpötilan, aloita valkuaismassan vatkaaminen toisessa kulhossa ilmavaksi vaahdoksi sähkövatkaimella tai yleiskoneella.
4 Seoksen ollessa 127 asteen lämpöistä, nosta se pois levyltä, purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja sekoita liivatelehdet voimakkaasti sekoittaen kuumaan seokseen.
5 Kaada seos hiljalleen ohuena nauhana valkuaisvaahdon joukkoon kovalla teholla jatkuvasti vatkaten. Jatka vatkaamista 8-10 minuuttia, kunnes massa on jäähtynyt ja kiiltävää.
6 Vuoraa noin 25 cm x 25 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja ripottele siihen tomusokeria.
7 Kaada seos vuokaan, peitä se kevyesti ja jätä kuivaan ja viileään paikkaan vähintään vuorokaudeksi tekeytymään.
8 Kippaa vaahtokarkkilevy puhtaalle leivinpaperille ja irroita pohjasta leivinpaperi varovasti. Leikkaa vaahtokarkit neilönmuotoon lämpimällä ja kuivalla veitsellä. Jos veitsi jää kiinni vaahtokarkkiin, ripottele terälle tomusokeria. Viimeistele neliöt pöyrittelemällä ne tomusokerissa ja pudistele ylimääräinen sokeri pois.