First Light

Valmista raikas ja matala-alkoholinen booli De Kuyper Sour Rhubarb -likööristä. Katso videolta, miten onnistut helposti.
First Light -booli
8+ HLÖ
0-15 MIN
3.8 %
AINEKSET
0,5 l De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
0,75 l 100% puristettu appelsiinimehu (esim. Tropicana)
0,75 l Russchian-limua
Jäitä
KORISTEEKSI
appelsiinin siivuja
mintun lehtiä
Valmistusohjeet:
1 Laita kannuun paljon jäitä, raparperilikööri, mehu ja limonadi ja sekoita.
2 Koristele mintulla ja appelsiinin siivuilla.

Katso miten helppoa valmistus on.

Valmistusohjeet:
1 Laita kannuun paljon jäitä, raparperilikööri, mehu ja limonadi ja sekoita.
2 Koristele mintulla ja appelsiinin siivuilla.

Katso miten helppoa valmistus on.

AINEKSET
0,5 l De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
0,75 l 100% puristettu appelsiinimehu (esim. Tropicana)
0,75 l Russchian-limua
Jäitä
KORISTEEKSI
appelsiinin siivuja
mintun lehtiä
Lisää muistilistaan