3+1 Riesling-viiniä eri ruoille & tilanteisiin Viini&ruoka TOP vinkit Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit! Mikä tekee Riesling-viineistä niin suosittuja? Ajankohtaista Rypäleet Onko sinun valkoviinisuosikkisi raikas Riesling? Altian viiniasiantuntija Markus Hannula avaa Riesling-rypälelajikkeen suosiota ja antaa viinivinkit. Vinkkejä kevääseen True Colours Cava Brut Kungfu Girl Riesling Sushi bowl 19 Crimes Red Blend Chorizopasta & Chianti
3+1 Riesling-viiniä eri ruoille & tilanteisiin Viini&ruoka TOP vinkit Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit!
Mikä tekee Riesling-viineistä niin suosittuja? Ajankohtaista Rypäleet Onko sinun valkoviinisuosikkisi raikas Riesling? Altian viiniasiantuntija Markus Hannula avaa Riesling-rypälelajikkeen suosiota ja antaa viinivinkit.
Forest Punch Halloween Tässä cocktailissa yhdistyvät valkoviinin raikkaus ja Chambord-liköörin täyteläinen marjaisuus. Koristele punainen juoma Halloween-asuun! 1 HLÖ 0-15 MIN AINEKSET 2 cl Chambord -likööriä 4 cl Valio Gefilus mustikka -vadelmakeitto 6 cl Tarapacá Santa Cecilia Sauvignon Blanc -valkoviiniä yhden limelohkon mehu KORISTEEKSI karhunvatukoita vadelmia hämähäkkeja 1 Laita valkoviinilasi täyteen jääpaloja. 2 Kaada kaikki ainekset lasiin jääpalojen päälle. Lisää sekaan myös yhden limelohkon mehu ja sekoita hyvin keskenään. 3 Koristele lasi mielesi mukaisesti kauden marjoilla. Chambord Black Raspberry Liqueur 50 cl 1 Laita valkoviinilasi täyteen jääpaloja. 2 Kaada kaikki ainekset lasiin jääpalojen päälle. Lisää sekaan myös yhden limelohkon mehu ja sekoita hyvin keskenään. 3 Koristele lasi mielesi mukaisesti kauden marjoilla. AINEKSET 2 cl Chambord -likööriä 4 cl Valio Gefilus mustikka -vadelmakeitto 6 cl Tarapacá Santa Cecilia Sauvignon Blanc -valkoviiniä yhden limelohkon mehu KORISTEEKSI karhunvatukoita vadelmia hämähäkkeja Lisää muistilistaan Lataa PDF Tulosta