Glögi-sangria

Valmista kuohuvan talvinen glögi-sangria Blossasta ja sitruunalimonadista.
Blossa-glögi-sangria
8+ HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
½ Blossa Vinglögg -glögi
½ Schweppes Lemon Fusion
appelsiinin siivuja, sitruunan siivuja
Valmistusohjeet:
1 Jäähdytä boolin ainekset eli Blossa-glögi, sitruunalimonadi, appelsiini ja sitruuna jääkaapissa yön yli.
2 Leikkaa appelsiinista ja sitruunasta siivuja kulhoon tai kannuun.
3 Laita mukaan runsaasti jäitä.
4 Lisää Blossa-glögi ja limonadi ja sekoita huolellisesti esim. pitkällä lusikalla.
Valmistusohjeet:
1 Jäähdytä boolin ainekset eli Blossa-glögi, sitruunalimonadi, appelsiini ja sitruuna jääkaapissa yön yli.
2 Leikkaa appelsiinista ja sitruunasta siivuja kulhoon tai kannuun.
3 Laita mukaan runsaasti jäitä.
4 Lisää Blossa-glögi ja limonadi ja sekoita huolellisesti esim. pitkällä lusikalla.
AINEKSET
½ Blossa Vinglögg -glögi
½ Schweppes Lemon Fusion
appelsiinin siivuja, sitruunan siivuja
Lisää muistilistaan