Karpalococktail

Valmista kirpeä karpalococktail valkoviinistä tai alkoholittomana S.Pellegrino kivennäisvedestä.
Karpalococktail
1 HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
10 jäistä karpaloa
Jäitä
½ dl sokeroitua karpalomehua
1 dl Tarapacá Santa Cecilia Chardonnay -valkoviiniä
loraus S. Pellegrino -kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
rosmariininoksa
1 Laita karpalot cocktail-lasiin ja lisää sinne myös jäitä.
2 Laita cocktailsekoittimeen karpalomehu ja valkoviini ja ravista noin 15 sekuntia. Kaada juoma karpaloiden päälle. Voit käyttää sheikkaamiseen myös hillopurkkia (muista sulkea kansi hyvin)
3 Lisää laseihin loraus kivennäisvettä tai sitruunalimonadia. Koristele rosmariininoksalla.
Resepti Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
1 Laita karpalot cocktail-lasiin ja lisää sinne myös jäitä.
2 Laita cocktailsekoittimeen karpalomehu ja valkoviini ja ravista noin 15 sekuntia. Kaada juoma karpaloiden päälle. Voit käyttää sheikkaamiseen myös hillopurkkia (muista sulkea kansi hyvin)
3 Lisää laseihin loraus kivennäisvettä tai sitruunalimonadia. Koristele rosmariininoksalla.
Resepti Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
AINEKSET
10 jäistä karpaloa
Jäitä
½ dl sokeroitua karpalomehua
1 dl Tarapacá Santa Cecilia Chardonnay -valkoviiniä
loraus S. Pellegrino -kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
rosmariininoksa
Lisää muistilistaan