Mausteinen talvisangria

Talvisangria nautitaan lämpimänä – alkohollisena tai -holittomana. Testaa ja ihastu!
Mausteinen talvisangria
0-15 MIN
Ainesosat:
Alkoholilliseen: ½ Santa Cecilia -punaviiniä
Alkoholittomaan: ½ Lindeman's Alcohol free punaviiniä
½ inkivääriolutta esim. Fever Tree Ginger Beer
Runsaasti sesongin hedelmiä lohkoina esim. veriappelsiinejä, satsumia, limeä, sitruunaa
Valmistusohjeet:
1 Kaada kattilaan punaviini ja ginger beer suhteessa 50 / 50, sekoita pitkällä lusikalla ja lämmitä niin kauan että sangria alkaa hieman höyryämään. Älä keitä ettei alkoholi haihdu (jos teet alkoholillisen version)
2 Lisää lämmittämisvaiheessa 1 tl sokeria per 2 dl sangriaa tai lopuksi teelusikallinen hunajaa lasiin.
3 Laita hedelmälohkoja laseihin ja kaada lämmin sangria päälle.
Valmistusohjeet:
1 Kaada kattilaan punaviini ja ginger beer suhteessa 50 / 50, sekoita pitkällä lusikalla ja lämmitä niin kauan että sangria alkaa hieman höyryämään. Älä keitä ettei alkoholi haihdu (jos teet alkoholillisen version)
2 Lisää lämmittämisvaiheessa 1 tl sokeria per 2 dl sangriaa tai lopuksi teelusikallinen hunajaa lasiin.
3 Laita hedelmälohkoja laseihin ja kaada lämmin sangria päälle.
Ainesosat:
Alkoholilliseen: ½ Santa Cecilia -punaviiniä
Alkoholittomaan: ½ Lindeman's Alcohol free punaviiniä
½ inkivääriolutta esim. Fever Tree Ginger Beer
Runsaasti sesongin hedelmiä lohkoina esim. veriappelsiinejä, satsumia, limeä, sitruunaa