Perinteinen sangria

Espanjalaisesta El Tiempo -punaviinistä valmistettu helppo sangria on täydellinen boolijuoma.
Punaviinisangria
6-8 HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
0,5 l brandya
1,5 l (2 pulloa) El Tiempo Tinto -punaviiniä
1,5 l sitruunalimonadia
KORISTEEKSI
esim. limen lohkoja, mangon ja verigreipin siivuja sekä ananaksen paloja
Valmistusohjeet:
1 Laita kannuun paljon jäitä sekä esim. limen lohkoja, mangon ja verigreipin siivuja ja ananaksen paloja antamaan makua.
2 Lisää joukkoon brandy, El Tiempo -punaviini ja sitruunalimonadi.
3 Sekoita pitkällä lusikalla ja tarjoile.
Monelleko hengelle?

Sangriasta tulee 3,5 litraa eli noin 15 lasillista. Kannattaa varata illanistujaisista riippuen 2-3 lasillista per henkilö.

Valmistusohjeet:
1 Laita kannuun paljon jäitä sekä esim. limen lohkoja, mangon ja verigreipin siivuja ja ananaksen paloja antamaan makua.
2 Lisää joukkoon brandy, El Tiempo -punaviini ja sitruunalimonadi.
3 Sekoita pitkällä lusikalla ja tarjoile.
Monelleko hengelle?

Sangriasta tulee 3,5 litraa eli noin 15 lasillista. Kannattaa varata illanistujaisista riippuen 2-3 lasillista per henkilö.

AINEKSET
0,5 l brandya
1,5 l (2 pulloa) El Tiempo Tinto -punaviiniä
1,5 l sitruunalimonadia
KORISTEEKSI
esim. limen lohkoja, mangon ja verigreipin siivuja sekä ananaksen paloja
Lisää muistilistaan