Rantasangria

Klassikko-sangriasta tuunattu ohje sopii mainiosti kesän casual-juhliin. Punaviinipohjaisen sangrian perinteiset hedelmät on korvattu siinä tuoreilla marjoilla.
Rantasangria
8+ HLÖ
0-15 MIN
5.6 %
AINEKSET
6 dl Two Oceans Shiraz -punaviiniä
4 dl mehukeittoa
jäitä
n 1,5 litraa sitruunalimonadia
KORISTEEKSI
vadelmia
karhunvatukoita
kesän marjoja mielesi mukaan
Valmistusohjeet:
1 Täytä iso kulho tai kannu jäillä ja mittaa ainekset jäiden päälle.
2 Pidennä sitruunalimonadilla ja sekoita.
3 Koristele tuoreilla marjoilla.
4 Muuttamalla ainesosien määrää oikeassa mittasuhteessa voit tehdä sangriaa pienemmälle tai isommalle porukalle. Tällä ohjeella juomaa tulee reilulle 10 hengelle.

Vinkki! Voit myös jäädyttää marjoja jääpalojen tai yhden ison jäälohkon sisään. Lue ohjeet.

Valmistusohjeet:
1 Täytä iso kulho tai kannu jäillä ja mittaa ainekset jäiden päälle.
2 Pidennä sitruunalimonadilla ja sekoita.
3 Koristele tuoreilla marjoilla.
4 Muuttamalla ainesosien määrää oikeassa mittasuhteessa voit tehdä sangriaa pienemmälle tai isommalle porukalle. Tällä ohjeella juomaa tulee reilulle 10 hengelle.

Vinkki! Voit myös jäädyttää marjoja jääpalojen tai yhden ison jäälohkon sisään. Lue ohjeet.

AINEKSET
6 dl Two Oceans Shiraz -punaviiniä
4 dl mehukeittoa
jäitä
n 1,5 litraa sitruunalimonadia
KORISTEEKSI
vadelmia
karhunvatukoita
kesän marjoja mielesi mukaan
Lisää muistilistaan