Rantasangria

Klassikko-sangriasta tuunattu ohje sopii mainiosti kesän casual-juhliin. Punaviinipohjaisen sangrian perinteiset hedelmät on korvattu siinä tuoreilla marjoilla.
Rantasangria
8+ HLÖ
0-15 MIN
5.6 %
AINEKSET
6 dl Two Oceans Shiraz -punaviiniä
4 dl mehukeittoa
jäitä
n 1,5 litraa sitruunalimonadia
KORISTEEKSI
vadelmia
karhunvatukoita
kesän marjoja mielesi mukaan
Valmistusohjeet:
1 Täytä iso kulho tai kannu jäillä ja mittaa ainekset jäiden päälle.
2 Pidennä sitruunalimonadilla ja sekoita.
3 Koristele tuoreilla marjoilla.
4 Muuttamalla ainesosien määrää oikeassa mittasuhteessa voit tehdä sangriaa pienemmälle tai isommalle porukalle. Tällä ohjeella juomaa tulee reilulle 10 hengelle.
Valmistusohjeet:
1 Täytä iso kulho tai kannu jäillä ja mittaa ainekset jäiden päälle.
2 Pidennä sitruunalimonadilla ja sekoita.
3 Koristele tuoreilla marjoilla.
4 Muuttamalla ainesosien määrää oikeassa mittasuhteessa voit tehdä sangriaa pienemmälle tai isommalle porukalle. Tällä ohjeella juomaa tulee reilulle 10 hengelle.
AINEKSET
6 dl Two Oceans Shiraz -punaviiniä
4 dl mehukeittoa
jäitä
n 1,5 litraa sitruunalimonadia
KORISTEEKSI
vadelmia
karhunvatukoita
kesän marjoja mielesi mukaan
Lisää muistilistaan