Roses for my Rose

Herkän vaaleanpunaisessa ruusuboolissa yhdistyvät raikas raparperi, karpalo ja roseviini.
Roses for my Rose boolin ohje
8+ HLÖ
0-15 MIN
5.9 %
AINEKSET
Jäitä
1 plo (0,5 l) De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
1 plo (0,75 l) El Tiempo Rosee -roseeviini
1 tlk (1 l) karpalomehu
2 ploa (á 0,275l) Fentimans Rose Lemonade (löydät sitä mm. Citymarketeista)
Koristeeksi:
vaaleanpunaisia (kotimaisen) ruusun terälehtiä
Valmistusohjeet:
1 Laita boolimaljaan tai -kannuun runsaasti jäitä, De Kuyper -likööri, roseviini, mehu ja limsa.
2 Sekoita isolla lusikalla ja koristele ruusun terälehdillä.
Valmistusohjeet:
1 Laita boolimaljaan tai -kannuun runsaasti jäitä, De Kuyper -likööri, roseviini, mehu ja limsa.
2 Sekoita isolla lusikalla ja koristele ruusun terälehdillä.
AINEKSET
Jäitä
1 plo (0,5 l) De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
1 plo (0,75 l) El Tiempo Rosee -roseeviini
1 tlk (1 l) karpalomehu
2 ploa (á 0,275l) Fentimans Rose Lemonade (löydät sitä mm. Citymarketeista)
Koristeeksi:
vaaleanpunaisia (kotimaisen) ruusun terälehtiä
Lisää muistilistaan