Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit!
koristeeksi rosmariinin oksa ja veriappelsiinin siivu
Valmistusohjeet:
1 Laita isoon lasiin veriappelsiinin lohkot ja sokeri. Murskaa niitä hieman keskenään esim. puisella sauvalla tai lusikalla. Lisää loraus kivennäisvettä.
2 Lisää reilusti jääpaloja ja täytä lasi San Pellegrino Aranciata Rossalla.
3 Sekoita pitkällä lusikalla. Koristele appelsiinin siivulla ja rosmariinin oksalla.
Valmistusohjeet:
1 Laita isoon lasiin veriappelsiinin lohkot ja sokeri. Murskaa niitä hieman keskenään esim. puisella sauvalla tai lusikalla. Lisää loraus kivennäisvettä.
2 Lisää reilusti jääpaloja ja täytä lasi San Pellegrino Aranciata Rossalla.
3 Sekoita pitkällä lusikalla. Koristele appelsiinin siivulla ja rosmariinin oksalla.
Ainekset:
2 veriappelsiinin lohkoa
2 tl sokeria
loraus kivennäisvettä (esim. S.Pellegrino)
San Pellegrino Aranciata Rossa
koristeeksi rosmariinin oksa ja veriappelsiinin siivu
Italialaisen S.Pellegrino -kivennäisveden raikkaat, aitoa hedelmämehua sisältävät Sparkling Fruit Beverages -virvoitusjuomat nautitaan sellaisenaan, jäiden kanssa tai tuunattuna alkoholittomaksi drinkiksi.
Viinimaa.fi - inspiroidu viinistä ja löydä tietoutta