Valkoviinisangria

Raikkaan hedelmäisen sangrian valmistat helposti espanjalaisesta El Tiempo Blanco -valkoviinistä ja Peachtree-persikkalikööristä.
Valkoviinisangrian ohje
8+ HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
Jäitä
1,5 l (2 pulloa) El Tiempo Blanco -valkoviiniä
50 cl The Original Peachtree -likööriä
1,5 l Sprite-limua
KORISTEEKSI
viinirypäleitä
mangon ja omenan siivuja
limen lohkoja
Valmistusohjeet
1 Laita isoon lasikannuun runsaasti jäitä ja esim. viinirypäleitä, mangon ja omenan siivuja sekä limen lohkoja makua antamaan.
2 Kaada joukkoon Peachtree-persikkalikööri, valkoviini sekä limu.
3 Sekoita pitkällä lusikalla ja kaada laseihin.

Vinkki! Voit jäädyttää viinirypäleet ja hedelmälohkot etukäteen, jolloin sangria pysyy pidempään viileänä.

Miten monelle?

Tällä ohjeella sangriaa tulee 3,5 litraa eli noin 15 lasillista. Voit helposti suurentaa tai pienentää ohjetta säilyttämällä mittasuhteet suurinpiirtein samoina. Löydät lisää herkullisia booliohjeita täältä.

Valmistusohjeet
1 Laita isoon lasikannuun runsaasti jäitä ja esim. viinirypäleitä, mangon ja omenan siivuja sekä limen lohkoja makua antamaan.
2 Kaada joukkoon Peachtree-persikkalikööri, valkoviini sekä limu.
3 Sekoita pitkällä lusikalla ja kaada laseihin.

Vinkki! Voit jäädyttää viinirypäleet ja hedelmälohkot etukäteen, jolloin sangria pysyy pidempään viileänä.

Miten monelle?

Tällä ohjeella sangriaa tulee 3,5 litraa eli noin 15 lasillista. Voit helposti suurentaa tai pienentää ohjetta säilyttämällä mittasuhteet suurinpiirtein samoina. Löydät lisää herkullisia booliohjeita täältä.

AINEKSET
Jäitä
1,5 l (2 pulloa) El Tiempo Blanco -valkoviiniä
50 cl The Original Peachtree -likööriä
1,5 l Sprite-limua
KORISTEEKSI
viinirypäleitä
mangon ja omenan siivuja
limen lohkoja
Lisää muistilistaan