Drinkki

Ota homebartending haltuun ja tutustu herkullisten drinkkien ohjeisiin.

  • Blossa di Limone cavalla

    Valmista raikas jouluaperitiivi sitruunaisesta Blossa 18 -glögistä ja kuohuviinistä.
  • Mimosa

    Klassikko kuohuviinidrinkki Mimosa valmistetaan appelsiinituoremehusta ja kuohuviinistä. Varioi omaa versiotasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
  • Peachtree Julep

    Julep-drinkki on tyylikäs alkumalja juhlaan kuin juhlaan. Se maistuu raikkaalle mintulle ja persikalle.
  • Forest Punch Halloween

    Tässä cocktailissa yhdistyvät valkoviinin raikkaus ja Chambord-liköörin täyteläinen marjaisuus. Koristele punainen juoma Halloween-asuun!
  • Mustikkamaito

    Tuunaa perinteistä mustikkamaitoa – vaihda lehmänmaito kauramaitoon ja mausta lorauksella De Kuyper -mustikkalikööriä.
  • Raparperi Spritz

    Mausta suosittu Spriz-drinkki raikkaalla raparperiliköörillä.
  • Garden’s Tale

    Pyöräytä helposti blenderissä vihreä viinidrinkki syksyn antimista ja Pasqua Prosecco -valkoviinistä.
  • Red Root

    Sadonkorjuun antimia kannattaa käyttää myös drinkkien ja boolien valmistuksessa. Raikas punajuuri-prosecco-drinkki juhlistaa syksyä.

  • Red Velvet

    Valmista Amarula-kermalikööristä jännittävä drinkki.
  • Omppu mokka

    Omenan ja kahvin makuiset liköörit sopivat hyvin yhteen. Tarjoile vaikkapa jälkiruokana.
  • Cha Cha Mojito

    Valmista raikas Mojito kuohuviinistä ja Chambord-likööristä. Mukana tulee tietenkin paljon minttua ja jäämurskaa.
  • Chambord Royal

    Hienostunut kuohuviinicocktail saa makunsa ja värinsä ranskalaisesta Chambord-likööristä.
  • Aikuisten Halloween-cola

    Helppo Halloween-drinkki on synkkääkin synkempi ja maistuu karrrrmaisevan karvasmanteliselle. Koristele mielesi mukaan hämähäkeillä ja seiteillä!
  • Fresita Julep

    Julep on Mojito-tyylinen drinkki, jossa on paljon minttua ja jäämurskaa. Katso ohjeet videolta ja valmista omasi Fresitasta ja Peachtree -persikkalikööristä.
  • Malja Suomelle

    "Rooftop-luomumustikkalikööri ja kuusenkerkkäjuoma nostavat mieleen kesäisen marjaretken suomalaisessa havumetsässä", Mikael Karttunen, Altia Akatemian baarimestari