Blue Nun Alcohol Free White Wine

Blue Nun Alcohol Free White Wine


Label: NoutopöytäLabel: Makea jälkiruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Aperitiivi

7,49 €

Löydä Alkosta

Helsingin Sanomien alkoholittomien viinien testin 3. sija! Blue Nun -viinit sopivat kaikkiin makuihin ja tilanteisiin – niin myös tämä alkoholiton puolimakea valkoviini, jossa on runsasta hedelmäisyyttä, omenaa sekä aavistus hunajaa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Puolimakea raikkaan hapokas alkoholiton valkoviini, jonka maussa aistii runsasta hedelmää, vihreää omenaa sekä jälkimaussa kevyttä hunajaisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Suositellaan tarjoilemaan hyvin viilennettynä aperitiivina tai noutopöydän alkoholittomana vaihtoehtona. Oiva valinta myös makeille jälkiruoille sekä seurustelujuomaksi.

Valmistus

Saksan maailmanlaajuisena viinibrändisymbolina Blue Nun edustaa nykyaikaisen saksalaisen viininvalmistuksen herkullista makua. Sichel Superior Vinification takaa kylmäkäymisen avulla hienot hedelmäiset aromit, jotka ovat tyypillisiä saksalaiselle viinille.

Tarina

Blue Nun on ensimmäinen lifestyle-brändi viinimaailmassa.Vuonna 1923 saksalainen H. Sichel Söhne lanseerasi Blue Nun 1921 -nimisen viinin. Etiketti ja tuotenimi haluttiin luoda kuluttajaystävälliseksi vaihtoehdoksi siihen aikaan yleisesti käytetyille goottilaisille kirjaimille ja pitkille saksalaisille nimille. Kirkko on aina ollut Reinin ja Moselin alueilla hyvin vahvasti mukana rypäleiden kasvatuksessa ja viinin valmistuksessa, joten viinille annettiin nimeksi Blue Nun (sininen nunna). Etiketissä oli alusta lähtien kuvattuna siniasuisia nunnia keräämässä viinirypäleitä ja etiketissä luki Liebfraumilch (Pyhän Neitsyen maito).

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

939496

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

F.W. Langguth Erben

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

58 g/litra

Makeus

Puolimakea

Tuotenumero

1026908Helsingin Sanomien alkoholittomien viinien testissä (16 viiniä) 3. sija. 'Raadin perustelut: Sangen herkullisten aromiensa ja tasapainoisen rakenteensa takia viini kuului maistettujen juomien kärkikastiin. Kohtalainen tuoksu, jossa sitrusta, omenaa, aprikoosia, yrttisyyttä ja herukkaa. Makea, kohtalaisesti happoja. Maku omenahilloinen, sitruksinen, lopussa hiukan yrttinen.'

- Helsingin Sanomat 1/2022