Vegan
ISH Alcohol-Free Mojito 0,5% 25 cl

ISH Alcohol-Free Mojito 0,5% 25 cl


3,15 €

ISHin alkoholiton mojito on valmistettu palkitusta ISH Caribbean Spiced -tisleestä, limestä sekä marokkolaisesta mintusta. Aidoin mahdollinen alkoholiton Mojito-kokemus tietoiselle juojalle. Saatavilla hyvin varustelluista Keskon ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Kukapa ei rakastaisi Mojitoa? Klassikkoa mukaillen, alkoholiton ISH Mojito on luotu käyttämällä tuoretta viherminttua, joka on peräisin Marokon El Bouroujin alueelta, kirpeää limeä sekä ISHin omaa palkittua alkoholitonta Caribbean Spiced -tislettä hienovaraisen ja aidon mojiton maun saavuttamiseksi. Valmistuksessa käytetty myös chilin siementen kuorista valmistettua ainutlaatuista tislettä, joka tuo makuun tuttua lämpöä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan hyvin viilennettynä mieluiten highball-lasiin kaadettuna jäiden ja tuoreen limen ja mintun kera. Halutessa voidaan terästää lorauksella rommia. Tuloksena cocktail, joka sisältää huomattavasti vähemmän alkoholia kuin perinteinen Mojito.

Tarina

Riippumatta siitä, oletko yksin vai seurassa, ISH tarjoaa Sinulle helpon mahdollisuuden nauttia suosikkijuomiasi ilman alkoholia – ja ilman kompromisseja! ISHin alkoholittomat tuotteet ovat palkittuja mauiltaan. Ne yhdistävät hauskanpidon ja vastuullisuuden, sekä siten mahdollistavat tilaisuudet joissa täyttyvät molemmat.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Tilavuus

0,25 l

Tuotemerkki

ISH SPIRITS

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

85 g/litra

Tuotenumero

1032102