ISH Alcohol-free Spritz 0,2% 25 cl

ISH Alcohol-free Spritz 0,2% 25 cl


3,15 €

ISH Spritz on useita palkintoja voittanut alkoholiton Spritz. Aidoin alkoholiton Spritz-kokemus tietoiselle juojalle. Saatavissa Keskon hyvin varustelluista ruokakaupoista huhtikuusta 2023 lähtien.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Oranssi

Maku

Tasapainoinen katkeruus ja raikkaat sitrushedelmät tekevät ISH Spritzistä hyvän alkoholittoman spritzin. Ranskalainen gentianjuuri ja kvassian kuori lisäävät katkeruutta, kun taas italialaiset mandariinit, appelsiini ja sitruuna antavat kirpeän tuoreuden. Valmistuksessa käytetty chilin siementen kuorista valmistettua ainutlaatuista tislettä, joka tuo makuun tuttua lämpöä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan hyvin viilennettynä mieluiten lasiin kaadettuna jäiden ja tuoreen appelsiiniviipaleen kera. Halutessa voidaan myös terästää tilkalla proseccoa. Lopputuloksena on cocktail, joka sisältää huomattavasti vähemmän alkoholia kuin perinteinen Spritz.

Tarina

Riippumatta siitä, oletko yksin vai seurassa, ISH tarjoaa Sinulle helpon mahdollisuuden nauttia suosikkijuomiasi ilman alkoholia – ja ilman kompromisseja! ISHin alkoholittomat tuotteet ovat palkittuja mauiltaan. Ne yhdistävät hauskanpidon ja vastuullisuuden, sekä siten mahdollistavat tilaisuudet, joissa täyttyvät molemmat.

Saavuttanut useita kunniamainintoja; mm. parhaan alkoholittoman RTD-juoman titteli L.A. Spirits awards -kilpailussa vuonna 2022, hopeamitali Bartenders Brand Awards -kilpailussa 2022 sekä kultamitalit vuosien 2021 ja 2022 The Spirit Business -kilpailuissa.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,4 %

Alkon tuotenumero

708743

Tilavuus

0,25 l

Tuotemerkki

ISH SPIRITS

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

70 g/litra

Tuotenumero

1030010