ISH Alcohol-free Spritz 0,2% 25 cl

ISH Alcohol-free Spritz 0,2% 25 cl


3,48 €

Löydä Alkosta

ISH Spritz on useita palkintoja voittanut alkoholiton Spritz. Aidoin alkoholiton Spritz-kokemus tietoiselle juojalle. Saatavissa useista Alkon myymälöistä sekä K-ryhmän hyvin varustelluista ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Oranssi

Maku

Tasapainoinen katkeruus ja raikkaat sitruksen aromit tekevät ISH Spritzistä hyvän alkoholittoman spritzin. Luontaiset gentianjuuri- ja kvassian kuori -aromit lisäävät katkeruutta, kun taas mandariini-, appelsiini- ja sitruuna aromit antavat kirpeän tuoreuden. Chiliaromit tuovat makuun tuttua lämpöä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan hyvin viilennettynä mieluiten lasiin kaadettuna jäiden ja tuoreen appelsiiniviipaleen kera. Halutessa voidaan myös terästää tilkalla proseccoa. Lopputuloksena on cocktail, joka sisältää huomattavasti vähemmän alkoholia kuin perinteinen Spritz.

Tarina

Riippumatta siitä, oletko yksin vai seurassa, ISH tarjoaa Sinulle helpon mahdollisuuden nauttia suosikkijuomiasi ilman alkoholia – ja ilman kompromisseja! ISHin alkoholittomat tuotteet ovat palkittuja mauiltaan. Ne yhdistävät hauskanpidon ja vastuullisuuden, sekä siten mahdollistavat tilaisuudet, joissa täyttyvät molemmat.

Palkinnot

Saavuttanut useita kunniamainintoja; mm. parhaan alkoholittoman RTD-juoman titteli L.A. Spirits awards -kilpailussa vuonna 2022, hopeamitali Bartenders Brand Awards -kilpailussa 2022 sekä kultamitalit vuosien 2021 ja 2022 The Spirit Business -kilpailuissa.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,4 %

Alkon tuotenumero

708743

Tilavuus

0,25 l

Tuotemerkki

ISH SPIRITS

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

70 g/litra

Tuotenumero

1030010