Hiilineutraali
Lindeman's Alcohol Free Semillon Chardonnay

Lindeman's Alcohol Free Semillon Chardonnay


Label: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

7,68 €

Löydä Alkosta

Hiilineutraali, alkoholiton Semillon-Chardonnay -valkoviini yhdeltä Australian tunnetuimmalta viinintuottajalta. Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista kuten isoimmista Prismoista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Oljenkeltainen.

Tuoksu

Raikkaan sitruksinen. Aistittavissa myös hentoa voimaisuutta yhdistettynä hentoon tammisuuteen.

Maku

Raikasta trooppista hedelmää ja sitrusta, melonia ja pirteää hapokkuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Aperitiivin lisäksi. Sopii mainiosti raikkaiden salaattien, kalan ja valkoisten liharuokien kanssa nautittavaksi. Nauti hyvin viilennettynä.

Tarina

Suomalaisten viininystävien suosikin, australialaisen Lindeman'sin viinit ovat hiilineutraaleja. Pakkausten hiilijalanjäljen pienentämisen lisäksi Lindeman’s kompensoi aiheuttamaansa ympäristökuormaa investoimalla uusioenergiaan, hyödyntämällä kierrätyslasia ja tukemalla kehittyvien maiden pienmaataloutta. Lindeman´sin viinintekijöiden pitkät perinteet, ammattitaito ja innovaatiot mahdollistavat raikkaiden ja nautittavien Lindeman´sin alkoholittomien viinien korkealaatuisen maun. Kauniit etiketit on suunnitellut tunnettu australialainen taiteilija David Bromley, joka on piirtänyt uniikit teokset kuvastamaan kunkin viinin luonnetta ja makumaailmaa. Henry Lindeman perusti viinitilansa viinitilansa Australian Hunter Valley:hin 1843 ja uskoi, että viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea arjen eri tilanteisiin. Tämä filosofia inspiroi Lindeman´sin viinin valmistusta tänäkin päivänä.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Alkon tuotenumero

911422

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

28 g/litra

Makeus

Puolimakea

Tuotenumero

1025213