LuomuVegan
Öun Raparperi-Kuusi 0% kuohujuoma 75cl

Öun Raparperi-Kuusi 0% kuohujuoma 75cl


Label: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

8,98 €

Löydä Alkosta

Öunin alkoholiton ja luomu raparperi-kuusi-kuohujuoma on täydellinen valinta kilistelyhetkiin. Tämä laadukas kuohujuoma voitti Viron vuoden 2020 parhaimman luomujuoman palkinnon. Nappivalinta nautiskelijoille! Saatavailla Prismoista, S-Marketeista ja Alkon tilausvalikoimasta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väri on kauniin vaaleanpunainen, jossa hieman kultainen sävy.

Tuoksu

Kuusenkerkän vivahde sitruunan aromeilla.

Maku

Kuusenkerkän vivahde sitruunan aromeilla kohtaa hennon raperin ja muodostaa tapainoisen ja miellyttävän suuntuntuman.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii sellaisenaan hetkeen kuin hetkeen ja mitä mainioin aperitiivi kippistelyyn. Jännittävinä täsmäsuosituksina ruokapuolelta mainittakoon tartar, carpaccio sekä punajuuresta valmistetut ruoat.

Tarina

Öun tuo kuluttajille korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja luomujuomia, jotka ovat positiivisesti täynnä makua. Kuplivat Öun-juomat on valmistettu 100 %:sti orgaanisesta omenamehusta. Öunin juomat sopivat myös vegaaneille, eivätkä ne sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, makuja tai lisäaineita. Öunin valmistuksessa käytetään innovatiivista valmistusprosessia yhdessä intohimoisen omenatiimin kanssa luodakseen erottuvia makuyhdistelmiä. Öunin valmistuksessa on yksi päämäärä mielessä: valmistaa maukasta luomujuomaa tulevaisuuden sukupolville. Öunin omenapohjaiset juomat valmisteaan Virossa Saarenmaalla.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

902704

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Öun Drinks

Suljenta

Luonnonkorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Tuotenumero

1028446