UUTUUS

LuomuVegan
Öun Raparperi-Kuusi 0% kuohujuoma 75cl

Öun Raparperi-Kuusi 0% kuohujuoma 75cl


8,09 €

Öunin alkoholiton raparperi-kuusi luomu-kuohujuoma. Saatavailla Prismoista ja S-Marketeista.

Ruoka ja kuvaus

Öunin raparperi-kuusi luomu kuohujuoma on alkoholiton vaihtoehto nautiskelijoille. Tämä kuohujuoma voitti Viron vuoden 2020 parhaimman luomujuoman palkinnon.

Tuoksu

Katkera kuusen vivahde sitruunan aromeilla.

Väri

Väri on kauniin vaaleanpunainen, jossa hieman kultainen sävy. Kuplat ovat pieniä ja hienostuneita niin kuin aampanjassa.

Maku

Katkera kuusen vivahde sitruunan aromeilla, kohtaa hennon raperin ja muodostaa tapainoisen ja miellyttävän suuntuntuman.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii mainiosti tartarin, carpaccion tai punajuuresta valmistettujen ruokien kanssa.

Tarina

Öun tuo kuluttajille korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja luomujuomia, jotka ovat positiivisesti täynnä makua. Kuplivat Öun-juomat on valmistettu 100 %:sti orgaanisesta omenamehusta. Öunin juomat sopivat myös vegaaneille, eivätkä ne sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, makuja tai lisäaineita. Öunin valmistuksessa käytetään innovatiivista valmistusprosessia yhdessä intohimoisen omenatiimin kanssa luodakseen erottuvia makuyhdistelmiä. Öunin valmistuksessa on yksi päämäärä mielessä: valmistaa maukasta luomujuomaa tulevaisuuden sukupolville. Öunin omenapohjaiset juomat valmisteaan Virossa Saarenmaalla.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

902704

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Öun Drinks

Suljenta

Luonnonkorkki

Tuotenumero

1028446