SanPellegrino Naturali Aranciata Rossa 33 cl

SanPellegrino Naturali Aranciata Rossa 33 cl


Entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen SanPellegrino Naturali Aranciata Rossa, jossa maistuvat Etelä-Italian lämpimän auringon alla kypsyneet makeat veriappelsiinit.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Veriappelsiinin punainen

Tuoksu

Intensiivinen veriappelsiini

Maku

Veriappelsiininen, pehmeä, kupliva

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Sopii myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin.

Tarina

Kesän 2022 aikana SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat ja saavat lisänimen SanPellegrino Naturali: entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun. Samalla tölkin ulkoasu uudistuu. Uudet SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomat eivät sisällä mitään lisäaineita kuten esimerkiksi sitruunahappoa tai pektiiniä. Ne nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Ne sopivat myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin. Tarjolla on tutut maut: veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa, appelsiininmakuinen Aranciata, sitruunanmakuinen Limonata, greipinmakuinen Pompelmo sekä tonic-vesi Tonica. Löydät ne myös jatkossa ruokakaupoista (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-Marketit, Minimanit sekä monet K-Marketit ja Alepat), sekä myös Alkon alkoholittomien tuotteiden tilausvalikoimasta. Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä lisäksi aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä.

Kuvaus

SanPellegrino Naturali Aranciata Rossa on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Etelä-Italian lämpimän auringon alla kypsyneet makeat veriappelsiinit. Aito intensiivinen mehukkaan veriappelsiinin maku on peräisin appelsiinitäysmehusta (10 %) ja veriappelsiinitäysmehusta (5 %). Uudet SanPellegrino Naturali-tölkit eivät sisällä lainkaan lisäaineita (esim. sitruunahappoa tai pektiiniä). Entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

952896

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028069


Katso ohjeita