SanPellegrino Naturali Limonata 33 cl

SanPellegrino Naturali Limonata 33 cl


2,45 €

Löydä Alkosta

Uudistunut SanPellegrino Naturali Limonata on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Etelä-Italian lämpimän auringon alla kypsyneet herkulliset sitruunat.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Sitruunan keltainen

Tuoksu

Intensiivisen hienostunut sitruunainen aromi

Maku

Aito intensiivinen sitruunan maku on peräisin sitruunatäysmehusta (16 %) ja siinä yhdistyvät sopivasti sitruunan makeus, kirpeys ja raikkaus. SanPellegrino Naturali Limonata -virvoitusjuoma ihastuttaa raikkaudellaan!

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Sopii myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin.

Tarina

Kesän 2022 aikana SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat ja saavat lisänimen SanPellegrino Naturali: entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun. Samalla tölkin ulkoasu uudistuu. Uudet SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomat eivät sisällä mitään lisäaineita kuten esimerkiksi sitruunahappoa tai pektiiniä. Ne nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Ne sopivat myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin. Tarjolla on tutut maut: veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa, appelsiininmakuinen Aranciata, sitruunanmakuinen Limonata, greipinmakuinen Pompelmo sekä tonic-vesi Tonica. Löydät ne myös jatkossa ruokakaupoista (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-Marketit, Minimanit sekä monet K-Marketit ja Alepat), sekä myös Alkon alkoholittomien tuotteiden tilausvalikoimasta. Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä lisäksi aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä.

Kuvaus

SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat kesällä 2022! SanPellegrino Naturali Limonata on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Etelä-Italian lämpimän auringon alla kypsyneet herkulliset sitruunat. Aito intensiivinen kirpsakan sitruunan maku on peräisin sitruunatäysmehusta (16 %).

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

730344

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028070


Katso ohjeita