SanPellegrino Naturali Melograno & Arancia 33 cl

SanPellegrino Naturali Melograno & Arancia 33 cl


100 %:sti luonnollisista ainesosista valmistetussa SanPellegrino Naturali Melograno & Aranciassa mehukkaat appelsiinit yhdistyvät granaattiomenaan täysin vastustamattomalla tavalla. Saatavilla S- ja K-ryhmän hyvin varustelluista ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väriltään kimaltelevan rubiininpunainen juoma oransseilla vivahteilla.

Tuoksu

Miellyttävä granaattiomenan tuoksu, jota seuraa appelsiinin makeat sitrushedelmäiset aromit.

Maku

Herkullinen SanPellegrino Naturali Melograno & Arancia on valmistettu Välimeren auringonkypsien appelsiinien ja granaattiomenan mehuista, jotka antavat tälle ainutlaatuiselle juomalle sen pehmeän maun. Raikkaan virkistävä makuelämys hienojen kuplien ansiosta, ja miellyttävä kirpeys joka on tasapainotettu juuri oikealla määrällä makeutta. Autenttinen makuelämys kuin Italian auringonlaskun alla nautittu!

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

SanPellegrino Naturali Melograno & Arancia on parasta tarjoilla kylmänä 6-8 °C:n lämpötilassa. Koristele granaattiomenan siemenillä ja/tai mustapippurilla sekä tuoreella mintulla täydellisen viimeistelyn aikaansaamiseksi.

Tarina

SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomat eivät sisällä mitään lisäaineita kuten sitruunahappoa tai pektiiniä. Ne nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Ne sopivat myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin. Löydät SanPellegrinon virvoitusjuomat useista ruokakaupoista (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-Marketit, Minimanit sekä monet K-Marketit ja Alepat), sekä myös Alkon alkoholittomien tuotteiden tilausvalikoimasta. Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä lisäksi aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1032870