Thomas Henry Tonic Water 20 cl

Thomas Henry Tonic Water 20 cl


1,87 €

Löydä Alkosta

Laadukas Tonic-vesi on saatavilla Alkon verkkokaupasta, valikoiduista Alkon myymälöistä sekä hyvinvarustelluista ravintoloista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väritön

Maku

Kiniininen, makean katkera, hedelmäisen sitrusarominen ja kevyen appelsiininen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Korkea kiniinipitoisuus yhdistettynä hedelmäisiin ja herkkään sitrusaromeihin ovat avain uniikkiin makukokemukseen. Ei ole väliä, minkä suosikin gineistäsi valitset drinkin ainesosaksi, Thomas Henry Tonic Waterin kanssa se maistuu erinomaiselta jokaisella kerralla.

Tarina

Innovatiiviset juomat muuttavat maailmaa. Aidosti uutta voi luoda vain, jos joku on valmis kokeilemaan uusia yhdistelmiä - tämä pätee myös juomien maailmaan. Hyppysellinen tietoa, shotillinen inspiraatiota, tuplashotti rohkeutta ja ripaus onnea ovat resepti innovatiiviseen baarikulttuuriin. Innoituksen Thomas Henryn mixereihin on antanut Mr. Thomas Henry, jonka keksintönä pidetään hiilihapon lisääminen juomiin vuonna 1773. Pioneeri Thomas Henry - farmaseutti, herrasmies ja Royal Societyn jäsen - muutti vuonna juomateollisuuden alaa inspiraatiollaan tuottaa hiilihapotettuja virvoitusjuomia. Hän oli ensimmäinen, joka ymmärsi yhdistelmän antavan sekoitetuille juomille nuorekkaan raikkauden ja ennenkuulumattoman makuelämyksen. Uusi aika baarikulttuurille oli alkanut, ja tämä vaikuttaa myös nykyajan baarityöntekijään. Uuden luomisen hauskuus on nautinto. Innovaatiot inspiroivat baarityöntekijöitä ympäri maailman kehittämään uusia ja parempia muunnoksia rakkaimmista juomista.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

772893

Tilavuus

0,2 l

Tuotemerkki

Thomas Henry

Suljenta

Muu suljenta

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

95 g/litra

Tuotenumero

1025467


Katso ohjeita