UUTUUS

Chill Out Cabernet Sauvignon 8% 3L

Chill Out Cabernet Sauvignon 8% 3L


Helsingin Sanomien 8%-testin todellinen yllättäjä oli Chill Out Cabernet Sauvignon 1 L! "Tämä punaviinin maku on onnistuneen tasapainoinen. Jopa niin onnistunut, että siitä ei välttämättä edes huomaa, että alkoholia ja täyteläisyyttä on viinissä vähemmän kuin esikuvassaan, jossa alkoholiprosentti on 13,5. Hinta-laatusuhteen perusteella tämä viini on testin paras." Jouko Mykkänen/ HS 11.6.2024. Nyt saatavilla myös 3 L hanapakkauksessa useista K- ja S-ryhmän ruokakaupoista!

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tuoksu on tumman marjaisan hedelmäinen, josta löytää luumua, tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa sekä vaniljaisen mausteista tammisuutta.

Maku

Upean tumman marjainen ja mehevä maku. Keskitäyteläisessa sekä pehmeän tanniinisessa maussa on raikastavaa hapokkuutta ja mukavasti lempeää kypsää hedelmäisyyttä. Jälkimaku on ryhdikäs ja sama tumma marjaisuus kantaa makua pitkään, pienellä yrttisellä sekä mausteisella korostuksella.

Tarina

CHILL OUT® -sarja lähestyy viinimaailmaa omalla uniikilla tavallaan. Laaja tuoteperhe koostuu laadukkaista tuotteista, jotka ovat kotoisin eri maista ja kotonaan kaikissa tilanteissa.

Tuoteryhmä

Wine partially de-alcholised

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

8 %

Tilavuus

3 l

Suljenta

Muu suljenta

Pakkaustyyppi

Hanapakkaus

Tuotenumero

1036314


Katso ohjeita