Glöet Orange Sparkling Glögg

Espanja
Aperitiivi Aperitiivi Aperitiivi
Marjat Ja Hedelmät Marjat Ja Hedelmät Marjat Ja Hedelmät
Seurustelujuoma Seurustelujuoma Seurustelujuoma
Tämän joulun uutuuden, Glöet Orangen mausta löytyy tuttuja jouluisia mausteita, kuten neilikkaa, kanelia, sitruksia ja inkivääriä. Juoma on oranssin viinin tapaan hivenen samea ja oranssin jopa hunajan värinen.
Uutuus maku Glöet tuoteperheeseen tulee saataville 25.10. alkaen
Glöet Orange Sparkling Glögg
Hinta Alkossa
12,98 €
Väri
oranssi
Maku
Maussa on appelsiiniä, kanelia ja sitrusta
Menestys & Maine

IWSC:n tuomaristo huomioi Glöet Orangen

Glöet Orange sai jo nyt kansainvälistä huomiota, kun IWSC kilpailun tuomaristo antoi suomalaiselle innovaatiolle vuosittain järjestettävässä palkintogaalassa pronssia. ”Palkinto tuli meille iloisena yllätyksenä, sillä tuotetta ollaan vasta lanseeramassa markkinoille.”, iloitsee Raunio. Vuonna 1969 perustettu The International Wine & Spirit Competition (IWSC) on vuosittain järjestettävä alan suurin kilpailu, johon osallistuu viinejä yli yhdeksästäkymmenestä maasta. 

Tarina
Jouluna 2015 lanseerattu suomalainen tuoteinnovaatio GLÖET-glögiskumppa yhdistää glögin ja kuohuviinin parhaat puolet. Suomessa kehitetty ja Espanjassa valmistettu glögiskumppa saa makunsa joulun tutuista mausteista kanelista, neilikasta, inkivääristä. Tänä vuonna uutuutena valikoimaan tulee Glöet Orange, trendikäs oranssi maustettu kuohuviini.
Valmistustapa
Mitä oranssi viini on?

Oranssi viini on itse asiassa valkoviiniä. Se valmistetaan samaan tapaan kuin punaviini eli rypäleen kuoret saavat olla viinin kanssa kontaktissa. Normaalisti valkoviinistä kuoret poistetaan rypäleistä, jotta valkoviini ei saisi niistä väriä. Usein käytetään myös termiä kuorikontaktiviini, sillä oranssi viini nimi viittaa erehdyttävästi appelsiini viiniin. Rypäleiden kuoret antavat oranssiin viinin paljon makua ja viinille ominaisen sävyn. Oranssi viinien väriskaala on laaja. Kirjo ulottuu hailakan vaalean keltaisen väristä syvään oranssiin ja jopa kullan tai pihkan sävyihin.
Maa
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Airen
Sokeripitoisuus
45.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
11.00 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Altian tuotenumero
1027646
Alkon tuotenumero
952621

Ruoka - ja tarjoiluvinkit