UUTUUS

Vegan
Attitude Karpalo-kinuski glögi 8%

Attitude Karpalo-kinuski glögi 8%


9,49 €

Löydä Alkosta

Trendikäs uutuus tuo reipasta asennetta glögivalikoimaan. Attitude yhdistää punaviinin, glögimausteet, karpalon ja kinuskin sopuisasti yhteen muodostaen raikkaan ja pehmeän täyteläisen makukokemuksen.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Täyteläisen makuinen, sopivasti glögi mausteita, pehmeää kinuskia ja raikasta karpaloa. Todella tasapainoinen glögi, jossa riittää positiivista asennetta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nauti höyryävän kuumana tai kokeile kylmänä jäiden kera ja lisää joukkoon muutama jäinen karpalo.

Tarina

Attitude on uudenlainen glögi-sarja, jossa perinteiset glögimaut saavat rinnalleen jotain uutta ja ennen näkemätöntä. Viime vuoden testivoittaja Cola glögi on saanut jatkoa Karpalon ja Kinuskin makuisesta uutuudesta. Tässä glögissä on todellakin asennetta.

Tuoteryhmä

Glögit

Alkoholipitoisuus

8 %

Alkon tuotenumero

640377

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Altia - Other Mulled Wines

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

153 g/litra

Tuotenumero

1029677Paras glögi 2022- 2 sija!

Pullon design vetosi raatiin. Nuorekas ja modernilla tavalla tyylikäs. Tuoksu vie selkeästi karpalon ja kinuskin yhdistelmään. Maku on selkeä ja tasapainoinen. Glögi on makea, mutta viinissä on tarpeeksi happoja tasapainottamaan makua. Kiva pari karpalojäädykkeelle ja kinuskikastikkeelle. Nätti pullo, voisi kuvitella antavan lahjaksi, pullo toimii jälkikäteen kivana kynttilänjalkana. Juoma sopii pikkujoululahjaksi kaverille tai bileisiin, joissa pikkujoulun yllätyslahjat arvotaan.

- Kotiliesi 22.10.2022


Annan suuri glögitesti – 15 erilaisen glögin joukosta valikoitui makea voittaja: ”Kuin irtokarkkiglögiä”

Glögitesti sai makean voittajan! Punainen, karpaloinen, kirsikkainen, kinuskinen, glögimausteinen ja kevyen paahteinen glögi hurmasi testaajat irtokarkkimaisuudellaan. Neljä viidestä testaajasta maistoi glögissä lakritsia.

- Anna-lehti 18.11.2022