Puolukka-Blossa-brownie
Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Katso resepti »Täysin alkoholiton glögivaihtoehto, jossa ei ole tingitty Blossalle ominaisesta mausta tai luonteesta. Löydät alkoholittoman Blossan mm. K-ryhmän marketeista ja kaupoista, Prismoista, S-marketeista, Lidlista ja Alkon myymälöistä syyskuun lopulla.
Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Katso resepti »Fresita-Blossa on kauniin punainen kuohuva alkumalja syksyn tai talven juhliin. Voit valmistaa sen alkoholillisesta tai alkoholittomasta Blossa-glögistä.
Katso resepti »Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparit sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.
Katso resepti »Glögigranita ei ole varsinainen jälkiruoka, vaan ennemminkin ihanan raikas makupaletin puhdistaja. Erityisesti raskas juhla-ateria kaipaa pientä kevennystä ja tämä talvinen hileherkku on juuri oikea valinta!
Katso resepti »Riisipuuro kuuluu monen suomalaisen perheen jouluaamuun. Tämä pehmeä puuro nautitaan ihanan pipari-glögikastikkeen kera! Tutustu Viola Virtamon uusimman Nordic Winter Cookbook -ruokakirjan herkulliseen ohjeeseen.
Katso resepti »Tällä herkullisella glögikastikkeella voit myös tuunata lahjakakun tai kaupan valmiin taatelikakun. Katso keittiömestari ja ruokakirjailija Pipsa Hurmerinnan resepti Blossa-glögille.
Katso resepti »