Brookvale Union Ginger Beer 4 % 33 cl

Brookvale Union Ginger Beer 4 % 33 cl


2,90 €

Löydä Alkosta

Australian inkiväärioluiden ykkönen nyt Suomessa: laadukkaista raaka-aineista valmistettu etanolipohjainen Brookvale Union -inkivääriolut. Saatavilla Keskon ja SOK:n ruokakaupoissa kautta maan. Huhtikuun 2023 puolivälistä lähtien ostettavissa myös Alkosta.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Raikkaan inkiväärinen lämpimällä jälkipoltteella.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä.

Tarina

Brookvale Unionin inkiväärioluet eivät ole perinteisiä inkiväärioluita, sillä niitä ei valmisteta perinteisesti panemalla. Ne ovat etanolipohjaisia, valmistettu moderneilla tekniikoilla laadukkaista raaka-aineista, mukaanlukien hiilihapotettu vesi, etanoli, ruokosokeri ja aito inkivääri. Tuloksena on puhtaampi, raikkaampi tuote, joka tarjoaa täydellisen määrän inkiväärisyyttä ja sen tuomaa lämpöä. Toisin kuin joskus luullaan, Ed Sheeran ei kasvata Brookvale Unionin inkivääriä prinssi Harryn mailla – kyseessä on vain Australiassa sitkeästi kiertävä juoru. Miten Edillä rakkauden suurlähettiläänä olisi sellaiseen edes aikaa?

Kuvaus

Australian inkiväärioluiden ykkönen nyt Suomessa: laadukkaista raaka-aineista valmistettu etanolipohjainen Brookvale Union -inkivääriolut.

Tuoteryhmä

Juomasekoitukset

Alkoholipitoisuus

4 %

Alkon tuotenumero

749724

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Brookvale Union

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028265