UUTUUS

De Kuyper Pina Colada

De Kuyper Pina Colada


Label: NautiskelujuomaLabel: Aperitiivi

14,54 €

Löydä Alkosta

Klassikko cocktail Piña Colada - valmis laadukas cocktail joka tarjoaa kuluttajalle helpotusta juhlaan!

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kauniin kerman valkoinen

Tuoksu

Trooppinen ja raikas tuoksu jossa päällimäisenä raikas tuore ananas sekä huikean täyteläinen kookos

Maku

Maultaan Piña Colada on ihanan pehmeä yhdistelmä makeaa kookosta, tuoretta ananasta ja rommia. Rommin, kookoksen ja ananaksen yhdistelmän lopputulos on tasapainoinen, kermainen, raikas ja nautinnollinen cocktail.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Loistava cocktail illanistujaisiin

Valmistus

Piña Colada, kaikkien tuntema klassikko cocktail on nyt saatavana valmiina ja erittäin laadukkaana juomasekoituksena! Onhan tuottaja De Kuyper - maailman johtavin liköörien valmistaja. De Kuyperin tuotteet ovat globaalisti tunnettuja niiden korkealaatuisista ainesosista ja laadustaan sekä ammattilais- että kotibaarimestareille. Piña Colada on maultaan täyteläinen, runsas ja täynnä kookoksen, ananaksen ja hiukan rommin makua. Kesän taattu hittidrinkki, ja miten helppo ja nopea tarjoiltava. Tarjoilu: kaada viilennetty Piña Colada shakeriin tai vaikka pakaste rasiaan joka on täynnä jäitä (muista sulkea rasia kunnolla), ravista todella kunnolla. Kaada varovasti ravistettu Piña Colada tarjoilu lasiin joka on piripintaan täytetty jäillä ja koristele.

Tarina

Piña Colada, kaikkien tuntema klassikko cocktail on nyt saatavana valmiina ja erittäin laadukkaana juomasekoituksena! Onhan tuottaja De Kuyper - maailman johtavin liköörien valmistaja. De Kuyperin tuotteet ovat globaalisti tunnettuja niiden korkealaatuisista ainesosista ja laadustaan sekä ammattilais- että kotibaarimestareille. Piña Colada on maultaan täyteläinen, runsas ja täynnä kookoksen, ananaksen ja hiukan rommin makua.

Kuvaus

De Kuyper Piña Colada on uusi valmis cocktail klassikko cocktail Piña Colada. De Kuyper Piña Coladassa on käytetty aitoja raaka-aineita ja luotu laadukas ja herkullinen valmis juomasekoitus. Loistava alkudrinkki cocktailien ystäville jotka pitävät drinkeistä mutta eivät halua itse tehdä niitä alusta asti. Tee näin, säilytä pullo viileässä ja ennen tarjoilua täytä valitsemasi lasi jäillä ja kaada Piña Coladaa lasiin. Jos haluat tehdä vähän paremman version, niin ravista Piña Coladaa ensin jäillä jonka jälkeen kaadat siivilän läpi tarjoilulasiin joka on täytetty jäillä. Viimeistele tuoreella ananas palalla. Yhdestä pullosta riittää 4:lle henkilölle.

Tuoteryhmä

Juomasekoitukset

Alkoholipitoisuus

14,5 %

Alkon tuotenumero

793836

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

De Kuyper

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

250 g/litra

Tuotenumero

1037655