UUTUUS

JC Le Roux La Fleurette

JC Le Roux La Fleurette


Lempeä & Makeahko

Label: Marjat ja hedelmätLabel: Makea jälkiruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Aperitiivi

J.C. Le Roux La Fleurette, kauniin värinen pinkki kuohuviini juhlajuomaksi ja hauskoihin hetkiin! Makea, raikas ja mansikkainen kuohuviini sopii niin aperitiiviksi kuin jälkiruokien kanssa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Syvä pinkki

Tuoksu

Mansikkaa ja trooppista hedelmää

Maku

Täydellinen yhdistelmä makeutta ja raikkautta. Maussa on makeita hedelmien aromeja, luumua, mansikkaa ja Muscat'n aromikkuutta. Miellyttävät, eloisat kuplat tuovat juomaan raikkautta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii erinomaisesti makeiden jälkiruokien seuraksi, maljakuohuviiniksi ja juhlajuomaksi. Alkoholipitoisuudeltaan kevyt kuohuviini on hieno valinta myös päivätilaisuuksien aperitiiviksi.

Tarina

Kuohuviinin rypäleet tulevat Western Capen alueelta ja ne kasvoivat 50–300 metrin korkeudessa. Kuohuviini on valmistettu sekoituksesta valkoisia jan punaisia rypälelajikkeita, jotka tuovat siihen juuri oikeassa suhteessa aromikkuutta, hedelmäisyyttä, ja hapokkuutta, sekä kauniin värin. Kuohuviini on valmistettu lisäämällä hiilidioksidi valmiiseen viinin.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

7,5 %

Alkon tuotenumero

520867

Tilavuus

0,75 l

Suljenta

Puristekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

South Africa - South Africa - South Africa

Sokeripitoisuus

75 g/litra

Rypäleet

Sauvignon Blanc, Shiraz, Pinotage, White Muscadel

Makeus

Makea (sweet /doux)

Tuotenumero

1014642Suositus pääsiäismenun kirsikkaiselle ruusupavlovalle. Viinin makeus riittää sopivasti tasapainoiseksi kumppaniksi makealle jälkiruoalle. Viinin jälkiruokaa myötäilevät makean marjaiset, kuten kirsikkaiset ja vadelmaiset aromit sointuvat erinomaisesti jälkiruoan makuihin. Viinin viehkeä kukkaisuus ja rusinaisuus viimeistelevät yhdistelmän.

- Viini-lehti 2/2018


'Makeaa suutuntumaa ryhdittävät reilut kuplat. Kokonaisuus jättää makeaa, punaista omenaa muistuttavan jälkivaikutelman. Sopusuhtainen kokonaisuus.'

- Viinistä Viiniin 2017 -opas