UUTUUS

Vegan
Le Contesse Prosecco Brut Nature

Le Contesse Prosecco Brut Nature


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Tapas ja AntipastiLabel: SushiLabel: PikkusuolaisetLabel: Aperitiivi

16,49 €

Löydä Alkosta

Tyylikäs Brut Nature Prosecco hieman vaativampaan makuun. Erittäin kuiva laadukas ja vegaaninen kuohuviini Italiasta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalea oljenkeltainen

Tuoksu

Tuoksu on miellyttävä ja runsaan kukkainen, akaasiaa, hedelmää, vivahdus persikkaa sekä keltaista omenaa.

Maku

Le Contesse -proseccot ovat tunnettuja raikkaudestaan ja eloisuudestaan. Maku on erittäin kuiva, runsaan hapokas, miellyttävät kuplat ja tuoksun kaltaiset aromit.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii juhlamaljaksi tai esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen tai äyriäisten kanssa nautittavaksi.

Valmistus

Moderni tila on uskomattoman hyvin suunniteltu sekä tuotanto- että varastointitilojen kannalta. Laitteisiin investointi on jatkuvaa ja viimeinen investointi horisontaalisesti pyöriviin käymislaitteisiin on merkittävä alalla. Nämä laitteet poistavat manuaalisen ja rankan sekä kalliin batonnage-vaiheen ja turhan pumppaamisen, joka rasittaa viiniä. Oma hiivapankki on avainasemassa. Rypälemehu pidetään säiliöissä lähellä nollaa astetta, kunnes he todella haluavat aloittaa tuotannon. Tämä tarkoittaa, että kuohuviinit valmistetaan ympäri vuoden tarpeen mukaan ja heidän viinien pääominaisuudet, tuoreus, raikkaus ja eloisuus on läsnä viinissä. Tämä raikkaus ja eloisuus on Le Contessen luonteenomainen tyyli ja tunnusmerkki.

Tarina

Le Contessen omistajaperhe Loris Bonotton johdolla on taitava ja tulevaisuteen suuntaava Prosecco- ja kuohuviinien tuottaja. Viinilän maat olivat aikanaan omistaneet Venetsialaiset Tiepolon kreivittäret, siitä nimi ”Le Contesse”. Ensimmäiset köynnökset istutettiin 1976 Bellussera-sidontatapaa noudattaen. Kolme sukupolvea samaa perhettä työskentelevät yhdessä ja rypäleet tulevat vain omilta tarhoilta Trevison ympäristössä. Kaikki tarhat viljellään luomumenetelmin mutta kaikki evät ole sertifioituja. Vastuullinen ja luonnonmukainen toiminta on perheelle tärkeää ja viljely tapahtuu SQNPI kestävän kehityksen sinetin alla. Viinit ovat myös vegaanisia ja siitä on merkintä etiketissä.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

906515

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Le Contesse

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Italy - Veneto - Veneto

Rypäleet

Glera

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1037718