LuomuVegan
Le Contesse Prosecco Brut Organic 20 cl

Le Contesse Prosecco Brut Organic 20 cl


Label: Tapas ja AntipastiLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

5,30 €

Löydä Alkosta

Suosittu vegaaninen luomu-prosecco näppärässä piccolopullossa.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tuoksu on raikkaan hedelmäinen, siitä voi aistia Proseccolle tyypillistä päärynää, vihreää omenaa, hieman kypsää seljankukkaa, valkoista hedelmää.

Maku

Prosecco, jonka maussa donimoi eloisuus, raikkaus, omena, yrtit ja hedelmäisyys. Sitruksinen ryhdikäs hapokkuus maussa antaa runkoa mutta on kuitenkin "Proseccomaisen" kevyt ja hieman ryhdikkäämpi, rapea ja tyylikäs ja edustaa talon tyyliä parhaillaan.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tunnelman kohottaja ja seurustelujuoma. Erinomainen kumppani pikkusuolaisille ja kasvisruoille.

Valmistus

Moderni tila on uskomattoman hyvin suunniteltu sekä tuotanto- että varastointitilojen kannalta. Laitteisiin investointi on jatkuvaa ja viimeinen investointi horisontaalisesti pyöriviin käymislaitteisiin on merkittävä alalla. Nämä laitteet poistavat manuaalisen ja rankan sekä kalliin batonnage-vaiheen ja turhan pumppaamisen, joka rasittaa viiniä. Oma hiivapankki on avainasemassa. Rypälemehu pidetään säiliöissä lähellä nollaa astetta, kunnes he todella haluavat aloittaa tuotannon. Tämä tarkoittaa, että kuohuviinit valmistetaan ympäri vuoden tarpeen mukaan ja heidän viinien pääominaisuudet, tuoreus, raikkaus ja eloisuus on läsnä viinissä. Tämä raikkaus ja eloisuus on Le Contessen luonteenomainen tyyli ja tunnusmerkki.

Tarina

Le Contessen omistajaperhe Loris Bonotton johdolla on taitava ja tulevaisuteen suuntaava Prosecco- ja kuohuviinien tuottaja. Viinilän maat olivat aikanaan omistaneet Venetsialaiset Tiepolon kreivittäret, siitä nimi ”Le Contesse”. Ensimmäiset köynnökset istutettiin 1976 Bellussera-sidontatapaa noudattaen. Kolme sukupolvea samaa perhettä työskentelevät yhdessä ja rypäleet tulevat vain omilta tarhoilta Trevison ympäristössä. Kaikki tarhat viljellään luomumenetelmin mutta kaikki evät ole sertifioituja. Vastuullinen ja luonnonmukainen toiminta on perheelle tärkeää ja viljely tapahtuu SQNPI kestävän kehityksen sinetin alla. Viinit ovat myös vegaanisia ja siitä on merkintä etiketissä.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

500953

Tilavuus

0,2 l

Tuotemerkki

Le Contesse

Suljenta

Muovinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

11 g/litra

Rypäleet

Glera

Makeus

Erittäin kuiva (extra brut)

Tuotenumero

1028929