Le Contesse Prosecco Extra Dry 20cl

Le Contesse Prosecco Extra Dry 20cl


Pirteä & Hedelmäinen

Label: NoutopöytäLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

4,90 €

Löydä Alkosta

Prosecco joka on tyyliltään hieman pehmeämpi ja runsaampi, kuitenkin Le Contesse -talon raikasta tyyliä noudattaen. Kätevässä piccolopullossa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Oljenkeltainen, vaalea

Tuoksu

Lempeän päärynäinen ja runsaan hedelmäinen, omenaa, päärynää sekä sitruksisuutta ja kukkaisuutta.

Maku

Kuiva ja nuorekas maku on pirteä ja eloisa sekä pehmeä. Miellyttävät kuplat ja hapokkuus.

Valmistus

Prosecco Extra Dry syntyy tankkikäymismenetelmällä Le Contesse-perheyrityksen viinilässä Trevisossa. Extra Dry Prosecco on hieman pehmeämpi ja runsaampi ja siitä löytää tyypilliset Proseccon hedelmäiset ja päärynäiset piirteet sekä le Contessen ominaistyyliin kuuluvan mineraalisen raikkauden.

Tarina

Le Contessen omistajaperhe Loris Bonotton johdolla on taitava ja tulevaisuteen suuntaava Prosecco- ja kuohuviinien tuottaja. Viinilän maat olivat aikanaan omistaneet Venetsialaiset Tiepolon kreivittäret, siitä nimi ”Le Contesse”. Kolme sukupolvea samaa perhettä työskentelevät yhdessä ja rypäleet tulevat vain omilta tarhoilta Trevison ympäristössä. Kaikki tarhat viljellään luomumenetelmin mutta kaikki evät ole sertifioituja. Vastuullinen ja luonnonmukainen toiminta on perheelle tärkeää ja viinit ovat SQNPI kestävän kehityksen sinetin alla. Viinit ovat myös vegaanisia ja siitä on merkintä etiketissä. Moderni tila on uskomattoman hyvin suunniteltu sekä tuotanto- että varastointitilojen kannalta. Laitteisiin investointi on jatkuvaa ja viimeinen investointi horisontaalisesti pyöriviin käymislaitteisiin on merkittävä alalla. Nämä laitteet poistavat manuaalisen ja rankan sekä kalliin batonnage-vaiheen ja turhan pumppaamisen, joka rasittaa viiniä. Oma hiivapankki on avainasemassa. Rypälemehu pidetään säiliöissä lähellä nollaa astetta, kunnes he todella haluavat aloittaa tuotannon. Tämä tarkoittaa, että kuohuviinit valmistetaan ympäri vuoden tarpeen mukaan ja heidän viinien pääominaisuudet, tuoreus, raikkaus ja eloisuus on läsnä viinissä. Tämä raikkaus ja eloisuus on Le Contessen luonteenomainen tyyli ja tunnusmerkki.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

906703

Tilavuus

0,2 l

Tuotemerkki

Le Contesse

Suljenta

Muovinen kierrekorkki

Rypäleet

Glera

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1028926