Hiilineutraali
Lindeman's Bin 25 Brut Cuvée

Lindeman's Bin 25 Brut Cuvée


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Tapas ja AntipastiLabel: SushiLabel: Simpukat, Osterit, KampasimpukatLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Pitsat pikkulämpimätLabel: AperitiiviLabel: Äyriäiset

13,49 €

Löydä Alkosta

Tyylikäs, erittäin kuiva ja pirteän hedelmäinen kuohuviini Australian auringon alla kypsyneistä rypäleistä. Tämä hiilineutraali kuohuviini on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Edullinen ostos - Viinilehti. HS:n viiniasiantuntija Jouko Mykkäsen suositus, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta !

Ruoka ja kuvaus

Maku

Raikkaat ja kutsuvat kuplat, joissa on runsaasti makua ja raikkaan kuiva lopputulos. Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, viherpäärynäinen, hennon mausteinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii kaikkiin seurustelutilanteisiin sellaisenaan, aperitiiviksi kuin myös salaattien, tapasten ja muiden pikkusuolaisten syötävien ja äyriäisten kanssa nautittavaksi.

Valmistus

Lindeman´s -kuohuviini on muiden Lindeman´s -viinien tapaan sertifioitu hiilineutraaliksi, mikä tarkoittaa, että viinintuotannosta syntyviä hiilidioksidipäästöjä on todennetusti vähennetty ja jäljelle jäävät päästöt on kompensoitu. Pakkausten hiilijalanjäljen pienentämisen lisäksi Lindeman’s kompensoi aiheuttamaansa ympäristökuormaa investoimalla uusioenergiaan, hyödyntämällä kierrätyslasia ja tukemalla kehittyvien maiden pienmaataloutta.

Tarina

Viinin kauniin etiketin on suunnitellut tunnettu australialainen taitelija David Bromley kuvastamaan viinin luonnetta ja Lindeman´sin perustajan Henry Lindemanin positiivista elämänasennetta ja filosofiaa.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

505047

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Sokeripitoisuus

14,7 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Colombard

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1031876


Katso ohjeita